Redactia.ro
Home » Știri » Un bărbat din Caraș-Severin a sunat la 112 pentru că a fost afectat de pana rețelelor de socializare. Cum au reacționat autoritățile

Un bărbat din Caraș-Severin a sunat la 112 pentru că a fost afectat de pana rețelelor de socializare. Cum au reacționat autoritățile

Un bărbat din Caraș-Severin a sunat la 112 pentru că a fost afectat de pana rețelelor de socializare

Un bărbat din Caraș-Severin a sunat la 112 pentru că a fost afectat de pana rețelelor de socializare. Luni, 4 octombrie, rețelele de socializare au picat pentru mai mult de șapte ore, iar unii utilizatori au fost extrem de afectați de acest lucru. Mai mult, unii au preferat să sune la 112 pentru a alerta defecțiunea. Un bărbat din Caraș-Severin a apelat la numărul de urgență pentru că nu a putut lua legătura cu soția sa, pe Facebook.

Un bărbat din Caraș-Severin a sunat la 112 pentru că a fost afectat de pana rețelelor de socializare. Cum au reacționat autoritățile

Un bărbat din Caraș-Severin a sunat la 112 pentru că a fost afectat de pana rețelelor de socializare. Luni a fost o zi extrem de dificilă pentru persoanele care sunt dependente de aplicațiile Facebook, Instagram și WhatsApp. Cele trei rețele de socializare au picat la scară mondială mai bine de șapte ore, timp în care utilizatorii s-au panicat și nu au știut cum să reacționeze. Unii dintre ei au acționat fără să se gândească la consecinte.

Un bărbat din Caraș-Severin a fost extrem de afectat că soția sa nu i-a răspuns pe Facebook, așa că a decis să sune la numărul de urgență 112, pentru a alerta autoritățile. Acesta s-a plâns că nu poate discuta cu partenera sa pe Facebook, iar dispecerul i-a explicat că acesta nu este un motiv întemeiat pentru a apela numărul de urgență și că există cazuri mai grave, care au nevoie de ajutorul autorităților. „Sunați la 112 doar când aveți o urgență sau dacă cineva se află într-o situație de urgență!”, a transmis Inspectoratul Județean de Poliție Caraș-Severin.

Cum au reacționat vedetele din România, după ce rețelele de socializare au picat

Timp de mai bine de șase ore, Instagram-ul, WhatsApp-ul și Facebook-ul au încetat să mai funcționeze în jurul orei 18.39. Obișnuite să-și țină fanii la curent cu tot ceea ce fac,vedetele din țară au reacționat imediat ce aplicațiile s-au pus din nou în funcțiune.

În tot acest timp,vedetele s-au bucurat de această pauză considerând că a fost necesar un astfel detox. Adelina Pestrițu le-a recomandat tuturor, după această experiență, să facă zilnic o pauză de la telefon. Deși la început nu au înteles exact ce se întâmplă și a crezut că este din cauza internetului său, Adelina și-a dat seama ulterior de problemă și s-a dus și s-a băgat la somn. „M-ați întrebat cum a fost pentru mine pauza de la cele mai utilizate aplicații… Aproape am aruncat routerele pe geam. Când am aflat că de la aplicații este marea problemă m-am culcat. Faptul că am devenit dependenți de niște aplicații, care la o singură atingere de buton au dispărut este realmente îngrijorător. Culmea «butonul» nu ne aparține, dar sănătatea psihică da și trebuie să avem grijă de ea. Personal fac pauze de telefon în weekendurile în care timpul îmi permite să fac asta, așa cum am procedat în vacanța din Miami. Vă recomand să faceți asta din când în când. Știu cât de greu este să renunțați la telefon, dar este sănătos. Astăzi 15 minute, mâine 30 de minute, peste o săptămână, o oră și tot așa. Veți vedea diferențe în sensul bun, în viața voastră. Viața voastră reală merită ceva mai multă atenție decât cea virtuală. Putem echilibra lucrurile astfel încât să rămânem informați, dar fericiți”, a spus Adelina Pestrițu pe Instagram.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: