Redactia.ro
Home » Stil de viață » Inedit » Gestul impresionant al unei femei din Bacău! Ce a anunțat pe un grup de facebook. Toți oamenii au felicitat-o

Gestul impresionant al unei femei din Bacău! Ce a anunțat pe un grup de facebook. Toți oamenii au felicitat-o

O femeie din Bacău a făcut un anunț neașteptat pe un grup de facebook. Toți oamenii care au văzut ce a scris au rămas șocați de gestul pe care vrea să-l facă. Au felicitat-o pentru loialitatea de care a dat dovadă.

Gestul impresionant al unei femei din Bacău! Ce a anunțat pe un grup de facebook. Toți oamenii au felicitat-o

O femeie din Bacău s-a decis să boteze un copil, așa a că a făcut un anunț în acest sens, pe un grup de facebook. Ea a precizat, de asemenea, că și-ar dori să fie un copil dintr-0 familie modestă.

”Buna seara! Doresc sa botez un copil din Bacau sau din împrejurimi. De preferat sa fie o familie modesta, care chiar are nevoie de ajutor ! Multumesc! O seara frumoasa”,  a scris femeia, pe un grup de facebook.

Nu au ezitat să apară, ulterior, și comentariile de apreciere ale internauților, care i-au recomandat, totodată, și ce familie ar putea alege pentru a boteza. ”Sa va ajute dumnezeu sa increstinati un copil inger/Felicitări! Dar atenție că sunt familii care își botează copiii de mai multe ori!/Fiti binecuvantata, oameni de o rara generozitate!/Complimenti Dumnezeu să vă ajute an tot ce faceți complimenti/Bravo👏❤👍 .Dacă găsiți a cea fam, faceți o mare pomană. Eu cred că puteți găsi mai ușor pe la țară. Succes. 🙏🙏🙏/”, sunt o parte dintre comentariile membrilor grupului.

Cum se poate boteza un copil

Botezul nu poate fi oficiat de oricine. Potrivit regulilor bisericești, o persoană trebuie să fie căsătorită pentru a boteza. De asemenea, o persoană care botează trebuie să fie una credincioasă și de religie ortodoxă.

”Naşii trebuie aleşi pentru credinţa şi viaţa lor morală. Nu poate fi naş cel care trăieşte necununat, cel care este de altă credinţă sau este ateu, cel care încalcă poruncile Decalogului şi nu preţuieşte Fericirile. Aşadar, în privinţa alegerii naşului, trebuie multă atenţie şi chibzuire din partea părinţilor copiilor”, potrivit Doxologia.ro.

De altfel, un copil poate fi botezat de un singur naș. ”De regulă, pentru fiecare candidat la Botez se cere un singur naş. El poate „lipsi” atunci când Sfântul Botez se oficiază în condiţii „excepţionale”, în cazul botezului de necesitate sau de urgență”, potrivit surse menționate anterior.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: