Redactia.ro
Home » Știri » Un bărbat din Caraș-Severin și-a ucis cumnata, după ce a luat-o de soție, apoi s-a sinucis. Uluitor ce i-a spus individul unui vecin

Un bărbat din Caraș-Severin și-a ucis cumnata, după ce a luat-o de soție, apoi s-a sinucis. Uluitor ce i-a spus individul unui vecin

GALERIE FOTO (2) Un bărbat din Caraș-Severin și-a ucis cumnata, după ce a luat-o de soție, apoi s-a sinucis. Uluitor ce i-a spus individul unui vecin

Un bărbat din Caraș-Severin și-a ucis cumnata, după ce a luat-o de soție, apoi s-a sinucis. Iată de la ce ar fi pornit totul și ce i-a spus individul unui vecin.

Un bărbat din Caraș-Severin și-a ucis cumnata, după ce a luat-o de soție, apoi s-a sinucis. Uluitor ce i-a spus individul unui vecin la un moment dat

Bărbatul din comuna Fârliug, Caraș Severin, în vârstă de 50 de ani, și-a ucis soția, o femeie de 40 de ani care anterior i-a fost cumnată. Cei doi i-au uimit pe toți când au ales să se căsătorească, ținând cont de istoricul lor. Individul fusese căsătorit cu sora victimei, când a decis să pună capăt căsătoriei și să înceapă o relație cu cea căreia i-a și curmat viața, ulterior. Femeia a fost găsită zăcând într-o baltă de sânge, alături de ea fiind un obiect contondent, iar la mică distanță, soțul acesteia. După crimă, omul și-a luat viața. S-a spânzurat.

„O singură dată a zis că: Eu, dacă nu voi mai fi cu Aurelia, că așa o cheamă, lumea nu o să știe niciodată nimic”, a povestit un vecin, potrivit Observatornews.ro.

Totul s-ar fi întâmplat după o ceartă, cred vecinii, posibil gelozie și infidelitate, la mijloc. Bărbatul bănuit că și-a ucis soția era recidivist și a avut numeroase conflicte de-a lungul timpului, atât cu cei din familie, cât și cu alte persoane, potrivit reper24.ro. În urma lor, rămân niște copii. Bărbatul care s-a sinucis avea trei copii, doi din prima căsnicie, iar un al treilea cu actuala soție.

Inspectoratul Județean de Poliție Caraș-Severin a transmis presei următoarea informare:

„Polițiști de la Poliția Municipiului Reșița au fost sesizați despre faptul că în curtea unei case din comuna Fârliug o femeie a fost găsită decedată, în aceeași gospodărie fiind găsit spânzurat și concubinul acesteia”.

Procurorii au deschis o anchetă şi urmează să stabilească cu exactitate împrejurările în care s-a produs tragedia, potrivit sursei.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: