Redactia.ro
Home » Știri » Un bărbat din Pitești a murit, după ce medicii l-au externat din spital ca fiind vindecat. Doi copii au rămas orfani de tată

Un bărbat din Pitești a murit, după ce medicii l-au externat din spital ca fiind vindecat. Doi copii au rămas orfani de tată

GALERIE FOTO (2) Un bărbat din Pitești a murit, după ce medicii l-au externat din spital ca fiind vindecat

Un bărbat din Pitești a murit, după ce medicii l-au externat din spital ca fiind vindecat. Tragedie fără margini pentru o familie din Pitești. Alin Prioteasa, în vârstă de 35 de ani, a murit după ce a fost externat de medici. Specialiștii au spus că l-au vindecat, dar bărbatul a murit acasă.

Un bărbat din Pitești a murit, după ce medicii l-au externat din spital ca fiind vindecat. Doi copii au rămas orfani de tată

Alin Prioteasa, 35 de ani, a ajuns la Spitalul de Urgență din Pitești după ce a acuzat stări de rău.Bărbatul le-a spus medicilor că are dureri de spate, iar după ce a fost internat, acesta a fost supus unei intervenții chirurgicale, fiind diagnosticat cu bronșită, dispnee și insuficiență respiratorie cronică. După câteva zile, mediciii i-au spus lui Alin că s-a vindecat și a fost externat. Medicul a semnat biletul de iesire din spital și i-a spus că este complet vindecat. După ce a ajuns acasă, bărbatul s-a prăbușit la sol când a vrut să ia aer. „Evoluţia postoperatorie este favorabilă, cu diminuarea drenajului pleural şi suprimarea acestuia. Pacientul se externează în curs de vindecare chirugicală„, se arată în biletul de externare potrivit epitesti.ro.

Speriată, soția sa a alertat 112 și Alin a ajuns din nou la spital, acolo unde medicii de la UPU au decis să-l transfere la București. Cu toate astea, starea de sănătate a lui Alin era foarte gravă, iar corpul său nu a mai putut să lupte. Medicii din Capitală au anunțat decesul. Alin Prioteasa a lăsat în urmă doi copii. Acum, soția sa vrea să îi dea în judecată pe medicii care l-au trimis acasă pe Alin, spunând că este vindecat.

„Vreau să dau în judecată spitalul.Voi căuta cel mai bun avocat, nu voi lăsa lucrurile aşa cu toate că de acolo ştiu că nu îl mai întoarce nimeni. Dar vreau să se facă dreptate. Atât vreau. Pentru că sunt foarte mulţi oameni care ajung şi nu vor să păţească ce a păţit soţul meu care avea o viaţă să trăiască, avea doi copii de crescut.Este crunt şi nimănui nu-i vine să creadă ce s-a întâmplat pentru că nu e de crezut. Astăzi să-l vezi şi mâine să nu-l mai vezi”, a declarat sotia lui Alin.

Alin a ieșit să ia o gură de aer și s-a prăbușit în parcare

Alin a ajuns la spital după ce s-a dovedit la radiografie că are lichid la plămânul stâng. Medicul i-a spus că i-a luat sânge pentru a trimite la biopsie, dar aceasta urma să iasă abia după o lună. La București când a ajuns în stare gravă, medicii i-au spus soției acestuia că nu i s-a luat sânge din pleură, ci direct din plămân. „Atunci domnul doctor mi-a zis că a ieșit cu sânge acel lichid.Mi-a spus că a luat din pleura proba ca să trimită la biopsie. Aștept și eu sfârșitul lui februarie, să iasă biopsia, să văd rezultatul. De fapt, la București mi s-a confirmat că nu a luat din pleură probă, ci direct din plămân. Scrie clar și în acte„, a spus sotia lui Alin.

Duminică, Alin i-a spus soției că iese afară să ia aer, iar în parcare s-a prăbușit. Deși a fost transferat de urgență la București, corpul lui Alin a cedat, iar medicii nu au mai putut face nimic pentru a-l salva.

CERTIFICAT-DECES-ALIN-PRIOTEASA-
adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: