Redactia.ro
Home » Știri » Un bărbat își obligă viitoarea soție să poarte rochie roșie în ziua nunții. Motivul real întrece orice imaginație

Un bărbat își obligă viitoarea soție să poarte rochie roșie în ziua nunții. Motivul real întrece orice imaginație

Un bărbat își obligă viitoarea soție să poarte rochie roșie în ziua nunții. Motivul real întrece orice imaginație

Ziua nunții ar trebui să fie cea mai fericită pentru orice femeie, dar se pare că nu este tocmai o regulă care se aplică la toată lumea. O tânără care se pregătește pentru marele eveniment a avut surpriza să afle că soțul ei nu este deloc de acord ca ea să poarte o rochie albă, clasică. Bărbatul i-a cerut să aleagă o rochie roșie, iar motivul deciziei lui este unul de-a dreptul șocant.

Mireasa obligată poarte rochie roșie

O viitoare mireasă a dezvăluit cum logodnicul ei vrea ca ea să poarte o rochie roșie la nuntă. Cu toții știm că tradiția impune o rochie albă sau o nuanță apropiată, dar se pare că bărbatul are cu totul alte dorințe. Mulți se gândesc, așa cum a crezut și mireasa, inițial, că este o fire excentrică, un artist desăvârșit, care vrea ceva cu totul special, cu care să îi șocheze pe invitați.

Vezi și: Cea mai ciudată mireasă din lume! Încălțările i-au lăsat cu gura căscată pe invitați

Se pare că intenția bărbatului, păstrat sub anonimat de femeie, este cu totul alta. Tânăra de 27 de ani din SUA și-a explicat situația pe site-ul Reddit, precizând că bărbatul nu se implică prea tare în organizarea marelui eveniment din viața lor, dar are o pretenție ciudată. La sfârșitul anului 2022 s-au logodit, iar anul acesta ar trebui să își jure și iubire veșnică.

Totul părea bine, până într-o zi când mireasa a venit acasă de la serviciu și partenerul ei i-a spus că nu crede că ar trebui să poarte alb în ziua cea mare.

„A fost total ciudat pentru mine. Ryan este un tip foarte artistic, așa că m-am gândit că asta era mai degrabă despre modul în care vor deveni fotografiile sau ceva de genul acesta, dar sunt gata să port alb. I-am spus asta și am văzut că era enervat”, mărturisea femeia.

Mireasa vrea să anuleze nunta

Două săptămâni mai târziu după ce au avut această discuție, viitoarea mireasă a mers singură și și-a cumpărat rochia. A refuzat să i-o arate logodnicului ei, dar i-a spus doar culoarea, ceea ce l-a scos din minți.

„A cerut să vadă rochia pe care am ales-o, dar i-am spus nu pentru că am vrut să fie o surpriză pentru ziua nunții noastre. M-a rugat să-i spun măcar ce culoare are, iar când am spus alb, a făcut o criză”, a mai spus viitoarea soție.

Când i-a cerut explicații bărbatului, răspunsul acestuia a șocat-o: i-a spus că miresele poartă alb doar când sunt pure și nu vrea să îi înțele pe invitați, purtând o culoare ce semnifică altceva. Se pare că el încă era frustrat de faptul că tânăra mai avusese o relație de lungă durată înainte de el și nu mai era virgină. După ceartă, Ryan a cerut părerea mamei sale, care a susținut-o pe mireasă.

Tânăra se întreabă dacă chiar mai merită să continue relația cu presupusul Ryan, iar internauții au sfătuit-o să fugă de el cât mai poate.

„Nu sunt sigur că aș vrea să mă căsătoresc cu un bărbat care a procedat astfel”

„Fătă, fugi! Nerespectuos, meschin, imatur, ca să numim câteva steaguri roșii”, au fost două dintre reacțiile celor din mediul online.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: