Redactia.ro
Home » Știri » Un bărbat s-a deghizat în măicuță ca să cerșească. Cum l-au prins polițiștii

Un bărbat s-a deghizat în măicuță ca să cerșească. Cum l-au prins polițiștii

Un caz șocant a fost descoperit la o biserică din Capitală. Un bărbat a fost descoperit de oamenii legii cerșind în haine de măicuță. ”Măicuța” cerea bani cu pretextul că sunt pentru locașul sfânt și chiar îndrăznea să-i miluiască pe oameni.

Un bărbat s-a deghizat în măicuță ca să cerșească

Un bărbat impresionează prin gestul său. El a fost descoperit de oamenii legii, la o biserică din București, în timp ce era deghizat în măicuță și cerșea bani ca fiind pentru locașul sfânt. El chiar îi miluia pe oamenii care nu și-au dat seama de fapta sa, informează Digi 24.

Polițiștii l-au depistat însă, pe bărbat în flagrant. Și ei au fost mirați de faptul că ”măicuța” era un bărbat și nu o femeie. Mai mult, au constatat că bărbatul era perfect sănătos și nu avea probleme cu mâna așa cum i-a păcălit pe credincioși. El o ținea pe sub haină, strâns legată lângă corp.

„Masca de protecţie îi acoperă aproape toată faţa. Oftează şi cere bani enoriaşilor din biserică. „Bogdaproste, e pentru mânăstire”, suspină călugărița. Apoi, cu pași repezi, se îndreaptă spre ieșire. Ca să nu creeze suspiciuni, măicuța se oprește câteva clipe pe scările lăcașului de cult și, în semn de mulțumire pentru mila primită, începe să-i miruiască pe credincioși”, povestesc polițiștii locali pe Facebook.

Cerșetorul a mai fost deghizat în femeie

La o analiză mai amănunțită, polițiștii au constatat că l-au mai găsit deghizat în femeie pe bărbat, în parcul Cișmigiu. și că are 27 de ani. Atunci când l-au descoperit în parcul Cismigiu, cerșetorul era îmbrăcat în pijamale, pentru a părea externat din spital, pe acestea a dat cu vopsea pentru a da senzația de sânge în urma amputării unui braț. Odată ajuns la secția de Poliție, individul a spus că este mai simplu să te deghizezi în femeie, deoarece ca bărbat oamenii îți pot reproșa că trebuie să mergi la muncă: ”Ca bărbat, lumea te trimite la muncă. Îți mai trage și un pumn în cap”,a spus infractorul polițiștilor. Mai mult, polițiștii i-au găsit falsei măicuțe și 800 de lei câștigați de pe urma cerșetoriei.

De unde și-a luat bărbatul hainele de măicuță

Bărbatul a declarat oamenilor legii că hainele care l-au ajutat să se transforme în măicuță erau luate de la un second-hand și nu erau bisericești. În urma faptei sale, cerșetorul a fost sancționat contravențional și predat Poliției Naționale.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: