Redactia.ro
Home » Știri » O celebră cântăreață de muzică populară a murit într-un accident! Avea doar 22 de ani

O celebră cântăreață de muzică populară a murit într-un accident! Avea doar 22 de ani

GALERIE FOTO (2) O celebră cântăreață de muzică populară a murit într-un accident

O celebră cântăreață de muzică populară a murit într-un accident! Denisa Gog a fost implicată joi într-un accident rutier teribil. Tânăra avea doar 22 de ani. 

O celebră cântăreață de muzică populară a murit într-un accident

Denisa Gog a fost o cântăreață de muzică populară și dansatoare în ansamblul folcloric din Dumbrăviţa, avea doar 22 de ani atunci când a fost implicată într-un teribil accident rutier.

O celebră cântăreață de muzică populară a murit într-un accident! Potrivit informațiilor, un tânăr care conducea o autoutilitară nu a acordat prioritate într-o intersecţie și a intrat în mașina condusă de Denisa. În ciuda eforturilor depuse de medici, aceștia nu au mai putut face nimic să-i salveze viața tinerei, scrie cancan.ro.

”Un tânăr de 22 de ani a condus o autoutilitară pe strada Ghioceilor, iar la un moment dat a intrat în coliziune cu un autoturism condus de o tânără de 22 de ani care se deplasa pe strada Mozart. În urma impactului, tânăra de 22 de ani a decedat. În cauză a fost întocmit dosar penal pentru ucidere din culpă”, a declarat purtătorul de cuvânt al Poliţiei Timiş.

Denisa a moștenit pasiunea pentru folclor din familie

Denisa Gog a declarat într-un interviu din 2019, la postul local de televiziune, Dumbrăviţa TV, că pasiunea pentru folclor a fost moştenită din familie.

”Arta dansului pentru mine a fost ceva insfulat de la părinţi, de la bunici. Tot neamul meu a fost de dansatori sau cântăreţi. La 14 ani am început în Ansamblul Timişul. De când mă ştiu, eram la dans. Mi s-a insuflat această plăcere. Am simţit nevoia să fac asta. Pe partea cu cântatul, am avut susţinere maximă şi merg înainte”, declara Denisa Gog.

O celebră cântăreață de muzică populară a murit într-un accident

O celebră cântăreață de muzică populară a murit într-un accident! Acum, după tragicul accident, apropiații și familia Denisei Gog sunt în stare de șoc după aflarea veștii.

”Drum lin dragă Denisa, mare durere şi tristețe ai lăsat în urma ta(prin gravul accident de maşină suferit ) D-zeu te-a vrut alături de el, multă putere şi mângâiere familiei să poată trece peste această grea pierdere”.

”Nu pot să cred că nu mai eşti printre noi, Denisa. Ai plecat prea devreme lăsând în urma ta foarte multa durere. Dumnezeu să te odihnească în pace, drum lin spre cer. Dumnezeu să le dea putere părinţilor tăi să poată trece peste această pierdere”.

”Nu mai am cuvinte, un om bun si curat! Dumnezeu să te odihnească în pace Denisa. Am aflat cu durere de trecerea în nefiinţă a colegei noastre de cântec”, sunt doar câteva dintre mesajele apropiaților.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: