Redactia.ro
Home » Știri » Un bărbat și-a înscenat propria moarte ca să vadă cine vine la înmormântare. Ce reacție a avut familia

Un bărbat și-a înscenat propria moarte ca să vadă cine vine la înmormântare. Ce reacție a avut familia

GALERIE FOTO (2) Un bărbat și-a înscenat propria moarte ca să vadă cine vine la înmormântare. Ce reacție a avut familia

Un bărbat și-a înscenat propria moarte ca să vadă cine vine la înmormântarea lui! Iată ce reacție au avut familia și apropiații lui.

Un bărbat și-a înscenat propria moarte ca să vadă cine vine la înmormântare

Brazilianul a avut această idee de a-și înscena moartea din pură curiozitate, ca să vadă cine vine la înmormântarea lui. Un fel de test, ca să afle cine îl iubește și cine nu, cum ar veni.

Baltazar Lemos, în vârstă de 60 de ani, organizează evenimente private, inclusiv înmormântări, așa că planul nu a fost greu de pus bine în aplicare.

Omul a fost curios să vadă câți cunoscuți i-ar regreta trecerea în neființă, potrivit otempo.com.br. Propria lui moarte și-a anunțat-o în mediul online, după ce cu o zi înainte a publicat o poză din fața unui spital, ca să îngrijoreze pe toată lumea în prealabil.

„La începutul acestei după-amiezi triste, Baltazar Lemos ne-a părăsit. Mai multe informații vor fi disponibile în curând”, a scris el pe Internet.

Ce reacție a avut familia bărbatului care și-a înscenat propria moarte

După ce a crezut că a pățit ceva, unul dintre nepoții bărbatului s-a dus la spital și a întrebat de el, dar așa a aflat că nu a existat niciun pacient pe nume Baltazar Lemos internat acolo recent.

Totuși, pe 18 ianuarie 2023, prietenii și familia bărbatului s-au adunat într-o capelă. Se așteptau să urmeze înmormântarea. La un moment dat, vocea lui Baltazar a început să se audă dintr-o boxă povestindu-și viața, iar unii au început să plângă. După câteva minute, însă, ușile altarului s-au deschis, iar el și-a făcut apariția. Surpriză! Câțiva dintre cei prezenți au început să plângă, iar alții au rămas pur și simplu cu gura căscată, potrivit Digi24. Apoi, bărbatul a explicat de ce a ales să facă asta.

Reacția familiei și a prietenilor? Omul i-a înfuriat și supărat pe cei mai mulți, iar alte persoane l-au acuzat de cruzime.

„Nu voiam să rănesc, să jignesc sau să fac vreun rău cuiva. Îmi cer scuze sincer”, a precizat bărbatul care i-a chemat pe toți la înmormântarea lui.
adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: