Redactia.ro
Home » Știri » Un bărbat și-a vizitat în fiecare zi soția aflată în comă, timp de 31 de ani. I-a fost alături până în ultima clipă

Un bărbat și-a vizitat în fiecare zi soția aflată în comă, timp de 31 de ani. I-a fost alături până în ultima clipă

Un bărbat și-a vizitat în fiecare zi soția aflată în comă, timp de 31 de ani. I-a fost alături până în ultima clipă

Un bărbat și-a vizitat în fiecare zi soția aflată în comă, timp de 31 de ani. I-a fost alături până în ultima clipă. Iată detaliile!

Un bărbat și-a vizitat în fiecare zi soția aflată în comă, timp de 31 de ani

Angelo Farina, un bărbat din Italia, a devenit simbolul devotamentului și iubirii necondiționate după ce și-a vizitat zilnic soția aflată în comă timp de 31 de ani. Femeia, numită Miriam Visintin, a suferit un accident în Ajunul Crăciunului din 1991 și a intrat într-o comă profundă, din care nu s-a mai trezit niciodată. Cu toate acestea, Angelo nu a abandonat-o și a stat alături de ea până în ultima clipă.

Miriam a murit recent, pe 10 mai, în spitalul San Bassiano, unde fusese transferată cu două luni înainte din cauza unor complicații pulmonare. Soțul ei, Angelo, a confirmat că aceasta a suferit un stop cardiac care a dus la decesul ei. Cu toate că această veste poate fi dureroasă, el a găsit consolare în faptul că Miriam și-a găsit în sfârșit pacea și este în paradis.

Cuplul s-a căsătorit doar cu un an și jumătate înainte de tragicul accident. În ziua de Crăciun a anului 1991, Miriam a suferit leziuni grave la cap după ce mașina ei a pierdut controlul pe o porțiune de drum înghețată și s-a izbit de un stâlp. Medicii au fost pesimiști în privința șanselor de supraviețuire ale femeii și au transmis acest lucru lui Angelo. Cu toate acestea, el a hotărât să rămână alături de ea și să-i ofere sprijinul și dragostea lui necondiționată.

Angelo a mărturisit că a vizitat-o pe Miriam în fiecare zi timp de 31 de ani, în pauza de prânz și, uneori, chiar și seara. Singurele excepții au fost perioadele de lockdown, în care accesul în spital a fost restricționat. Această devotament constant a fost o dovadă a jurământului pe care l-a făcut în fața altarului, de a fi alături de soția lui în orice împrejurare.

Angelo nu regretă decizia de a fi lângă Miriam

Cu toate că experiența a fost extrem de dificilă pentru Angelo, el a declarat că nu regretă decizia de a fi lângă Miriam. Pentru el, a fost o alegere clară de a sta alături de ea până în ultima zi, de a o susține și de a-i oferi iubirea lui necondiționată. A admis că a avut momente de furie și îndoieli, dar a înfruntat aceste sentimente pentru că știa că Miriam, o femeie frumoasă, bună și specială, nu ar fi trebuit să încheie viața în această stare.

Angelo Farina, soțul femeii, a confirmat faptul că aceasta a murit în urma unui stop cardiac.

„În sfârșit și-a găsit pacea. În sfârșit este acolo sus în pace și în paradis. Eram căsătoriți de doar un an și jumătate atunci când a avut loc tragedia. Eram atât de tineri și aveam atât de multe planuri. Soarta a fost dură cu ea. Nu merita tot ce i s-a întâmplat.

Când m-am căsătorit cu ea am jurat că îi voi fi alături la bine și la rău. Am mers în fiecare zi, în pauza de prânz, cel puțin 15 minute. Uneori reușeam să ajung și seara. Dacă aș putea să mă întorc în timp, aș face la fel. Am decis că voi sta lângă ea pentru totdeauna, până în ultima zi. A fost foarte dificil. Nu a fost o situație ușor de acceptat. Am avut multă furie în mine. O fată atât de frumoasă, de bună și de specială nu trebuia să sfârșească în acest fel”, a declarat Angelo Farina, potrivit dailymail.co.uk.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: