Redactia.ro
Home » Știri » Un bebeluș de 3 luni, printre victimele de la Odessa. Zelenski: „Sunt niște ticăloși”

Un bebeluș de 3 luni, printre victimele de la Odessa. Zelenski: „Sunt niște ticăloși”

Un bebeluș de 3 luni, printre victimele de la Odessa

Un bebeluș de 3 luni, printre victimele de la Odessa. Sâmbătă, în seara de Înviere, șapte rachete au atacat Odessa. Din păcate, opt persoane au fost ucise printre care și un bebeluș de 3 luni. Zelenski a transmis un mesaj dur le adresa trupelor rusești.

Un bebeluș de 3 luni, printre victimele de la Odessa. Zelenski: „Sunt niște ticăloși”

Rusia a lansar sâmbătă un atac de rachete de croazieră Kalibr, asupra orașului port ucrainean Odesa. Opt persoaneu au fost ucise, printre care și un bebeluș de numai trei luni. 18 persoane au fist rănite după un atac cu șapte rachete în Odesa, oraș în sudul Ucrainei. Președintele ucrainean, Volodimir Zelenski a criticat dur atacul din Odesa, transmițând un mesaj video.

”Au ucis un bebeluș de trei luni. Războiul a început când acest bebeluș avea o lună. Vă puteți imagina măcar ce se întâmplă? Sunt pur și simplu niște ticăloși. Pur și simplu ticăloși. Nu am alte cuvinte pe care să le folosesc în acest context. Sunt doar niște ticăloși”, a declarat Zelenski.

Zelenski susține că aproximativ 5.000 de copii au fost deportați în Rusia

Liderul de la Kiev a declarat, într-o conferință de presă, că aproximativ 5000 de copii au fost deportați în Rusia sau în teritoriile estice. Acesta susține că se va întâlni la Kiev, duminică, cu secretarul american al apărării. „Cifrele sunt tragice… ceea ce avem sunt cifre aproximative. Credem că o jumătate de milion de persoane au fost deportate din teritoriile ocupate în Rusia sau în teritoriile (controlate de Rusia) din est. În ceea ce privește copiii, nu avem un număr exact, îmi amintesc doar că este vorba de aproximativ 5.000”, a declarat Zelenski. De asemenea, președintele Volodimir Zelenski a acuzat Rusia că s-a comportant ca naziștii în timpul celui de-al Doilea Război Mondial. „Ceea ce au făcut a fost nazism, au violat copii, toate aceste violuri, nu este doar o manifestare, este nazism„, a mai spus președintele ucrainean.

Zelenski a subliniat faptul că toți cei vinovați vor plăti pentru atrocitățile pe care le-au făcut. CHiar și ala, liderul ucrainean susține că acest proces poate dura ani. „Trebuie să mă întâlnesc cu președintele Federației Ruse. Vreau ca el să fie judecat? Nu că aș vrea eu, dar toți cei care au dat acele ordine rușinoase, toți vor fi judecați de un tribunal, sunt convins de acest lucru. Durează ani de zile, dar vom aștepta, dacă cineva ca mine nu trăiește suficient de mult, copiii noștri vor trăi suficient de mult.Nu iau în considerare o posibilitate în care (SUA și Marea Britanie) vor înceta să furnizeze arme. Nu avem altă opțiune decât să luptăm pentru pământul nostru și să îl recuperăm. Nu iau în considerare o altfel de alternativă”, a mai spus Volodimir Zelenski.

Kievul va abandona negocierile cu Moscova dacă militarii său, baricadați în vastul complex siderurgic Azovstal din Mariupol, sunt uciși de armata rusă. Liderul ucrainea a cerut din nou sâmbătă o întâlnire cu omologul său, Vladimir Putin a pune capăt războiului. „Cred că cel care a început acest război va fi putea şi să-i pună capăt”, a afirmat Zelenski .

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: