Redactia.ro
Home » Știri » Un bebeluş de două luni a fost găsit mort într-un apartament din Ploieşti. Mama are 15 ani și tatăl 30 de ani

Un bebeluş de două luni a fost găsit mort într-un apartament din Ploieşti. Mama are 15 ani și tatăl 30 de ani

Un bebeluş de două luni a fost găsit mort într-un apartament din Ploieşti

Un bebeluş de două luni a fost găsit mort într-un apartament din Ploieşti. Mama are 15 ani și tatăl 30 de ani. Iată detaliile tragice din spatele acestui eveniment!

Un bebeluş de două luni a fost găsit mort într-un apartament din Ploieşti

Tragicul eveniment a avut loc în Ploiești, în casa unei mămici de doar 15 anișori. Am putea spune că în acest caz, se anchetează un copil cu un copil. Cu toate acestea, tatăl micuțului care a murit la doar 2 luni are 30 de ani, astfel oamenii legii au deschis dosar penal pentru ucidere din culpă și act sexual cu minor.

Sesizarea decesului a fost făcută la Secția nr. 4 de poliție, de către un vecin, conform datelor comunicate de Inspectoratul de Poliţie Judeţean Prahova:

„În baza sesizării, s-a format echipă operativă care s-a deplasat la faţa locului, unde a fost identificată mama minorului, o tânără în vârstă de 15 ani şi copilul, care nu mai prezenta semne vitale, decesul fiind declarat de echipajul medical sosit la faţa locului. Cu ocazia examinării vizuale a trupului copilului nu au fost identificate urme vizibile de violenţă. Trupul neînsufleţit a fost transportat la Serviciul de Medicină Legală Prahova în vederea efectuării necropsiei şi stabilirii, cu exactitate, a cauzei decesului”, a transmis IPJ.

Bebelușul a murit după ce s-ar fi înecat

Sursele judiciare au declarat, pentru AGERPRES, că echipajul medical care a sosit la faţa locului a constatat că micuțul s-ar fi înecat cu vomă. Potrivit surselor menţionate, la momentul incidentului, mama bebeluşului, minora de doar 15 ani, se afla în casă alături de celălalt copil al său care are 2 anișori şi cu fratele ei de doar 14 ani.

 

 

Sursa foto: ziarulargesul.ro – ( în fotografie nu este bebelușul menționat în articol)

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: