Redactia.ro
Home » Sport » Un campion mondial a murit la Dakar! Motociclistul a avut un accident

Un campion mondial a murit la Dakar! Motociclistul a avut un accident

Un campion mondial a murit la Dakar!

Un campion mondial a murit la Dakar! Motociclistul portughez, Paulo Goncalves a fost victima unui accident în timpul etapei cu numărul 7, din Raliul Dakar.

Accidentul s-a produs la kilometrul 276 al probei speciale dintre Riyad şi Wadi Al-Dawasir. Organizatorii au declarat că pilotul celor de la Hero nu a putut fi salvat. În momentul în care echipa medicală a ajuns la el, Paulo Goncalves era inconştient şi în stop cardiorespirator. S-a încercat reanimarea pilotului în vârstă de 40 de ani, după care acesta a fost, transportat cu elicopterul la spital, unde a fost constatat decesul sau. Portughezul a participat prima oara la Raliul Dakar în 2006, iar de patru ori a terminat în Top 10. În anul 2015 a avut cea mai bună clasare, locul 2.

 

Celebrul raliu a fost mutat din America de Sud

În acest an pentru prima data în istoria faimosului raliu, a luat startul în Arabia Saudită. În ultimii ani, acesta s-a desfășurat în America de Sud. Competiţia are loc în perioada 5-17 ianuarie. Până în 2007 s-a desfășurat în Africa de Vest. În 2008 cursa a fost anulată pentru prima data în istorie din cauza amenințărilor teroriste. Apoi a fost mutată. Din 2009 până în 2019, raliul s-a desfășurat în Peru, Argentina, Bolivia și Chile. În ultimii ani, numărul participanților din Europa a început să scadă, din cauza costurilor tot mai ridicate. Anul trecut organizatorii au decis ca celebra cursă să se desfășoare doar într-un singur stat, pentru a aduce mai mulți participanți. Apoi au decis să o mute din nou în Africa.

Citeşte şi: Bătaie la un meci de handbal. Suporterii, în conflict cu jandarmii

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: