Redactia.ro
Home » Sport » Bătaie la un meci de handbal. Suporterii, în conflict cu jandarmii

Bătaie la un meci de handbal. Suporterii, în conflict cu jandarmii

Bătaie la un meci de handbal

Bătaie la un meci de handbal. La finalul partidei dintre SCM Craiova şi Rapid Bucureşti, suporterii s-au luat la bătaie cu forţele de ordine.

Bătaie la un meci de handbal. Finalul întâlnirii SCM Craiova – Rapid Bucureşti a fost unul foarte tensionat. După ce handbalistele au ieşit de pe teren, galeriile au început scandalul. Mai întâi a fost vorba doar despre scandări, însă aproape imediat lucrurile au degenerat. Mai mulţi fani ai Rapidului au încercat să treacă de cordonul făcut de jandarmi şi să ajungă la rivalii de la Peluza Nord Craiova. Jandarmii au decis să nu folosească gazele lacrimogene. După mai mulţi pumni împărţiţi în stânga şi dreapta spiritele s-au calmat. Liderul galeriei din Bucureşti , Liviu Ungureanu , a îndemnat la calm în acele momente, iar conflictul nu a escaladat.

 

Rapid a ajuns la 12 înfrângeri în Liga Națională

Rapid nu trece printr-o perioadă foarte bună. Este pe ultimul loc în clasament şi a ajuns la 12 înfrângeri în Liga Națională. Nici la Craiova nu a avut noroc şi a pierdut 23-21. În schimb echipa antrenată de Bogdan Burcea a urcat pe locul 9 după acestă victorie şi a adunat 18 puncte.

Citeşte şi: Două cluburi se luptă pentru Harlem Gnohere! Ce oferte are francezul

Loading...