Redactia.ro
Home » Monden » Un celebru DJ a fost înjunghiat de propriul tată. Care e starea lui de sănătate

Un celebru DJ a fost înjunghiat de propriul tată. Care e starea lui de sănătate

GALERIE FOTO (2) Un celebru DJ a fost înjunghiat de propriul tată

Un celebru DJ a fost înjunghiat de propriul tată. Lumea muzicii a fost în doliu după aflarea morții DJ-ului Pascal, iar la scurt timp o altă veste avea să șocheze lumea. Dj-ul Joseph Capriati se află în stare critică la spital, după ce a fost înjunghiat de tatăl său, de față cu întreaga familie. Cum s-a produs incidentul?

Un celebru DJ a fost înjunghiat de propriul tată. Care e starea lui de sănătate

Un celebru DJ a fost înjunghiat de propriul tată. După moartea celebrului DJ Pascal, găsit decedat într-un hotel din Pitești, o altă veste șochează lumea muzicii. Un alt DJ se află internat în stare critică în spital, după ce a fost înjunghiat. Este vorba despre DJ Joseph Capriati, în vârstă de 38 de ani. Artistul a fost înjunghiat de tatăl său cu un cuțit de bucătărie vineri, 8 ianuarie, după ce a avut o ceartă în familie. Evenimentul șocant s-a produs de față cu întreaga familie. În prezent, Joseph Capriati se află internat în spital, iar plămânii sunt afectați. Scandalul ar fi pornit între Dj și mama sa, iar tatăl său a vrut cu orice preț să aplaneze conflictul. Dar, se pare că situația a degenerat după ce, DJ Joseph a ripostat cu o serie de pumni, iar tatăl său, în vârstă de 61 de ani, l-a înjunghiat cu un cuțit de bucătărie. DJ-ul s-a mutat în Italia, la părinții săi, pe perioada pandemiei de coronavirus. Acesta este cunoscut în România, deoarece în 2019, la Sunwaves, acesta a stabilit un record: a mixat 27 de ore și 40 de minute încontinuu, doborându-și recordul din 2018.

Din fericire, starea artistului este bună, iar medicii au reușit să-l stabilieze. „Vă mulțumim tuturor pentru dragostea pe care i-o arătați lui Joseph. Vrem să vă asigurăm că rănile suferite nu-i pun lui Joseph viața în pericol și vă trimite tuturor o îmbrățișare caldă”, transmite managerul lui.

DJ Joseph Capriati

Record la Sunwaves

Pe 30 aprilie 2019,la ediția a 25-a a festivalului Sunwaves din Mamaia, DJ-ul italian Joseph Capriati și-a terminat setul după 27 de ore și 40 de minute de spectacol neîntrerupt, stabilind un record pentru festival. Așadar, DJ-ul și-a bătut astfel recordul personal de 25 de ore de set, realizat în 2017 la Miami, precum și cel al festivalului Sunwaves, cunoscut pentru organizarea maratoanelor de acest gen. Mai mult, în 2018, Dubfire a mixat 26 de ore și 30 minute.

DJ Joseph Capriati și-a început cariera în orașul natal Caserta, Campania, Italia. Artistul și-a folosit propriul nume când a început să facă propriile producții în 2006,iar în 2007, Joseph a început prima lansare “C’est la Vie”. Un an mai târziu, Joseph a jucat primul său eveniment Awakenings de Anul Nou, în Rotterdam. Cel mai lung set de DJ solo din istorie este cel prezentat de DJ-ul nigerian Obi, timp de 240 de ore, adică 10 zile și nopți fără somn. Acest eveniment incredibil a avut loc la Lagos Cafe în 2016 și a respectat reglementările Guinnes World Record, având o pauză de cinci minte la fiecare oră, încă o oră la douăsprezece ore, iar cel puțin o persoană dansa în public în orice moment.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: