Redactia.ro
Home » Știri » Festivalul Neversea – cel mai mare festival de muzică pe plajă

Festivalul Neversea – cel mai mare festival de muzică pe plajă

Neversea Festival este cel mai mare festival de muzică care are loc pe o plajă din România. Acesta se desfășoară în fiecare an pe Neversea Beach din Constanța, în apropierea plajei Modern. Prima ediție a avut loc in anul 2017, iar festivalul atinge noi recorduri in fiecare an.

Neversea își dorește să promoveze diversitatea muzicii și ideea de conectare a publicului prin puterea acesteia, prin încrederea într-un un viitor mai bun și, bineînțeles, prin magia naturala a Mării Negre.

Prima ediție a festivalului a avut loc între 7-9 iulie 2017. De-a lungul celor 3 zile de festival, au participat in medie peste 40.000 de oameni pe zi.

A doua ediție a festivalului Neversea a avut loc în perioada 5-8 iulie 2018. În ziua 3 a festivalului au fost aproximativ 60.000 de persoane, cauză fiind show-ul dat de Armin van Buuren. De asemenea, trupele și artiștii precum The Script, Scooter, John Newman, Steve Aoki și mulți alții au creeat o atmosferă placută, umplând plaja Neversea Beach cu mii de fani.

A treia editie a avut loc între 4-7 iulie 2019 și a adus pentru prima dată în România pe cântărețul american G-Eazy. În total au cântat peste 150 de muzicieni precum Afrojack, Jessie J, Lost Frequencies, Steve Aoki, Jamie Jones, DJ Snake și Sean Paul.

Bilete/Abonamente la Neversea 2019. Cât a costat festivalul anul trecut

Abonamente acces general – 603,90 de lei
Abonamente VIP – 990 de lei
Bilet ziua 1 – 275 lei
Bilet ziua 2 – 275 lei
Bilet ziua 3 – 302, 50 lei
Bilet ziua 4 – 302, 50 lei
Bilet VIP ziua 1 – 440 lei
Bilet VIP ziua 2 – 440 lei
Bilet VIP ziua 3 – 550 lei
Bilet VIP ziua 4 – 550 lei

Înainte de eveniment, au anunțat primul val de artiști, în timp au anunțat și pe Jessie J si Steve Aoki, iar după festival au anuntat câți au fost prezenți la acest festival.

Frecvența apariției festivalului se desfășoara cu un an înainte, anunțând când va avea loc evenimentul, dar și în timpul desfășurării lui prin diferite reclame, atât pe internet cât și pe diferite panouri publicitare.

Festivalul Neversea ambiționeaza elevii de liceu și îi premiază gratuit 4 zile și 4 nopți la Neversea, dacă îndeplinesc condiția de a lua 10 în examenul maturității. Festivalul Neversea impune și scene care au fost integrate într-un mod foarte organic pe plajă, creându-se un traseu circular care conecta intrarea cu scenele și diferitele arii tematice. Potrivit discursului mediatic, publicul țină e îndeplinit de persoanele care sunt interesate de acest festival și care asculta artiștii prezentați.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: