Redactia.ro
Home » Știri » Un copil în scaun cu rotile a fost umilit la Castelul Corvinilor. Ce i-a spus supraveghetoarea tatălui

Un copil în scaun cu rotile a fost umilit la Castelul Corvinilor. Ce i-a spus supraveghetoarea tatălui

Un copil în scaun cu rotile a fost umilit la Castelul Corvinilor. Ce i-a spus supraveghetoarea tatălui

Tatăl unui copil care, temporar, este într-un scaun cu rotile, a fost umilit la Castelul Corvinilor din Hunedoara. O supraveghetoare i-a ordonat să iasă afară cu copilul pentru că este interzisă intrarea cu căruciorul în interiorul castelului.

Un copil în scaun cu rotile a fost umilit la Castelul Corvinilor

Pe 4 septembrie, George Măgureanu, a fost cu fiul său, imobilizat într-un scaun cu rotile la Castelul Corvinilor din Hunedoara. Reacția unei supraveghetoare a fost una îngrozitoare. Acesta a povestit întâmplarea pe pagina de socializare Facebook.

Pe finalul vacanței de vară am decis să bucur copilul meu cel mic cu câteva dintre locurile unice ale acestei țări, nesocotind faptul că temporar este țintuit în scaun rulant. Cu o zi înainte de a ajunge la Castelul Huniazilor, am sunat să întreb în ce măsură am acces cu căruciorul rulant al fiului. Mi s-a răspuns politicos că .Nu mi s-a spus nimic despre vreo interdicție sau restricție a accesului cu scaunul cu rotile. Am decis cu cel mic că merită. Drept pentru care am ajuns la Castelul Corvinilor. Ciuciu acces pentru aștia în cărucioare. Ok. Înțeleg că e monument istoric și nu se poate aduce atingere aspectului și arhitecturii. Dar s-au putut pune turnicheți metalici la intrare, pentru scanarea biletelor”, a scris bărbatul pe rețeaua de socializare.

Tatăl a urcat singur copilul la etajul 1

Părintele nu a fost ajutat de absolut nimeni să își urce copilul la etajul 1. În cele din urmă, tatăl a reușit de unul singur să își care copilul în scaunul cu rotile până la primul etaj.

Intrăm în<Sala Domnițelor> . Aici, în timp ce împingeam și trăgeam la cărucior, o altă doamnă supraveghetoare grăiește autoritar: . Mi-a căzut cerul în cap! Am crezut că face mișto de noi sau că suntem la camera ascunsă. Instantaneu mă repliez si-i replic: <doamnă, aveți grijă ce scoateți pe gură!>. <Domnule, să știți că așa ne-a transmis conducerea și nu este voie cu cărucior!>. Mă uit în ochii ei și-i spun: <aveți grijă ce vorbiți și evitați să mai debitați inepțiile astfel încât să vă vadă și audă copilul ăsta. Este destul de diferit și nu are nevoie de traume suplimentare pentru că-i respingeți accesul!> Am ieșit clocotind”, a mai scris George Măgureanu.

Reacția directorului Castelului Corvinilor

Sorin Tincu, directorul castelului din Hunedoara, a declarat că regretă incidentul și anunță că se vor lua măsuri. De asemenea, supraveghetoarea a fost sancționată. Tatăl copilului a mai precizat faptul că, în momentul când a ajuns în curtea castelului, paznicul i-a spus să nu mai urce cu căruciorul în săli.

Citeste si:Detalii uluitoare despre românul care a înfruntat teroriștii la Kabul

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: