Redactia.ro
Home » Stil de viață » Inedit » Un cuplu a cumpărat două bilete de avion spre Cracovia, dar au aterizat în Craiova: „La început am râs, dar apoi…”

Un cuplu a cumpărat două bilete de avion spre Cracovia, dar au aterizat în Craiova: „La început am râs, dar apoi…”

Poate părea o glumă, dar nu este! Un cuplu din Italia a cumpărat o vacanță spre Cracovia, Polonia, dar s-a trezit în frumosul nostru oraș, Craiova!  Iată prin ce au trecut cei doi îndrăgostiți!

De la Cracovia…la Craiova

„Imaginați-vă scena. Plecați în vacanță, în Polonia, în frumosul oraș Cracovia, unde vă așteaptă și prietenii.

Și imediat ce te dai jos din avion, la aeroport, te trezești la peste o mie de kilometri distanță, la Craiova. În România, lângă București”, scrie gazzettinodelchianti.it.

Publicația le-a luat interviu celor doi îndrăgostiți plecați în vacanța mult visată, chiar după ce au aterizat în Craiova, România, în loc de Cracovia, Polonia.

„Partenerul meu a mers la o cunoscută agenție de turism din Florența, pentru a cumpăra două bilete de avion spre Cracovia (Polonia), unde ne așteptau niște prieteni”, a spus Paola, rezidentă în Quarate, în comuna Bagno a Ripoli.  

„În schimb am plecat de pe aeroportul din Bologna și am ajuns la Craiova (România). La început am râs, dar apoi am fost imediat… întorși pe dos”, a explicat Massimo, iubitul acesteia și el din din Sambuca.

Greșeala se datorează asemănării celor două nume

Paola a explicat de ce nu li s-a părut ciudată întreaga încurcătură:

„Fiind naivi, am crezut că acesta este numele orașului scris în poloneză. Am avut încredere în el și ne-am continuat călătoria cu calm”

Massimo a povestit că au avut un șoc când au aflat că sunt în România:

„Când am coborât la aeroport și ne-am dat seama că ne aflam în România, a fost un șoc”

Femeia povestește că s-au adaptat situației:

„În momentul în care am înjurat, vă las să vă imaginați cum…apoi ne-am hotărât și ne-am adaptat. Acum, am găsit un hotel în acest oraș și apoi vom vedea dacă putem organiza restul săptămânii”.

Cei doi nu pot face transfer către Cracovia, Polonia, din Craiova

Paola a mai povestit că au încercat să facă transfer către Cracovia, Polonia din Craiova, însă este extrem de scump, aproape imposibil și oricum au la dispoziție o singură săptămână de vacanță:

„Am încercat să trimitem un mesaj la agenție ieri după-amiază (sâmbătă 13 august, n.r.) când am ajuns aici, pentru că era închisă la acea oră. Iar ei au răspuns că vor încerca să găsească o modalitate de a ne trimite la Cracovia. Dar am întrebat aici și este imposibil. Ar fi prea scump și ar fi o mare pierdere de timp pentru doar o săptămână”.

 

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: