Redactia.ro
Home » Știri » Un cuţitar cu cagulă a fugărit oamenii la Năvodari. Poliţiştii l-au împuşcat

Un cuţitar cu cagulă a fugărit oamenii la Năvodari. Poliţiştii l-au împuşcat

Momente cumplite pentru două femei și doi bărbați în Năvodari. Oameni fugăriți și atacați de un cuțitar cu cagulă.

În jurul orei 03.00, o patrulă de ordine publică din cadrul Poliției orașului Năvodari, în timp ce se afla în desfășurarea activităților de serviciu, pe strada Albinelor din orașul Năvodari, a observat un grup de persoane , care alergau și strigau după ajutor, reclamând verbal faptul că ar fi urmărite de o persoană necunoscută.

Poliţiştii au recunoscut persoana în cauză, care avea faţa acoperită cu o mască, iar în mâini ţinea două cuţite. La vederea patrulei, agresorul a fugit în direcţia opusă, moment în care poliţiştii au pornit în urmărirea acestuia, pe mai multe străzi din oraşul Năvodari, atât pedestru, cât şi cu autospeciala de poliţie”, au transmis poliţiştii constănţeni, preluaţi de Mediafax.

Citiţi şi:

Cazul Caracal. Ce a apărut vineri dimineaţă la casa lui Gheorghe Dincă. Oamenii au rămas uluiţi

Agresorul a fost găsit, iar un agent l-a somat pe agresor în repetate rânduri să se oprească, însă, la un moment dat, acesta l-a atacat pe poliţist. Poliţistul a tras un foc de armă, rănind tânărul în picioare, motiv pentru care poliţistul a cerut un echipaj de ambulanţă şi între timp a dat primul ajutor victimei.

Persoana în cauză a fost identificată ca fiind un bărbat, de 25 de ani, din municipiul Iași, care a fost transportat la spital pentru acordarea îngrijirilor medicale de specialitate. În continuare, se efectuează cercetări pentru luarea măsurilor legale care se impun.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: