Redactia.ro
Home » Știri » Cazul Caracal. Ce a apărut vineri dimineaţă la casa lui Gheorghe Dincă. Oamenii au rămas uluiţi

Cazul Caracal. Ce a apărut vineri dimineaţă la casa lui Gheorghe Dincă. Oamenii au rămas uluiţi

DIICOT a reluat vineri dimineaţă căutările de la „Casa Groazei” de la Caracal. Mandatul în baza căruia s-au făcut percheziţiile până acum expiră sâmbătă, însă DIICOT va cere un nou mandat.

Este a opta zi de percheziții, asta după ce timp de două săptămâni nu prea s-a făcut nimic în acest caz. Gheorghe Dincă a fost adus de o dubă albă care aparține poliției. Oamenii care s-au apropiat vineri de zona casei ucigaşului de 66 de ani au rămas uluiţi de ce au văzut.

Un buldoexcavator a ajuns la casa lui Gheorghe Dincă. În decursul acestei zilei s-ar putea ca anchetatorii să înceapă să sape acele gropi cimentate. Tractorul a început să curețe curtea perimetru, cu perimetru. Mastodontul a scos din curtea lui Dincă, într-o remorcă, saci de gunoaie şi mizerie de la animale. Sursa foto: capturi Antena 3

La peste două săptămâni de la dispariţia Alexandrei Măceşanu, fata de 15 ani, anchetatorii au găsit oseminte şi cenuşă care au fost trimise la analiză.

De asemenea, procurorii DIICOT au anunţat că au finalizat percheziţia informatică asupra unui laptop, unui aparat foto, a două telefoane mobile şi stick-uri de memorie, în prezenţa lui Gheorghe Dincă şi a avocatului acestuia, urmând ca datele obţinute să fie analizate.

Fire de păr suspecte

Un alt amănunt inedit descoperit de anchetatori sunt câteva fire de păr, care, din primele cercetări, nu aparțin nici Alexandrei și nici Luizei. Acestea au fost găsite în mașina inculpatului și ridică suspiciuni. Există, așadar, ipoteza că ar fi, de fapt, mai multe victime decât se știe.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: