Redactia.ro
Home » Breaking News » Noi fragmente osoase găsite în curtea lui Gheorghe Dincă

Noi fragmente osoase găsite în curtea lui Gheorghe Dincă

Noi fragmente osoase găsite în curtea lui Gheorghe Dincă. Cea mai recentă informație în cazul crimelor din Caracal este faptul că s-au găsit noi dovezi în curtea lui Gheorghe Dincă. Momentan, autoritățile n-au comunicat oficial despre acest subiect, însă jurnaliștii de la fața locului au povestit despre noua descoperire a criminaliștilor.

Noi fragmente osoase găsite în curtea lui Gheorghe Dincă

Descoperire-șoc în curtea casei din Caracal. Anchetatorii au găsit noi oseminte. Momentan, nu se știe dacă vorbim despre fragmente osoase umane ori nu. Acestea au fost ridicate și trimise la INML pentru a li se stabili proveniența.

În acest moment, întrebarea de pe buzele tuturor este dacă aceste oseminte aparțin unei a treia victimă ori sunt ale celor două victime deja știute. Cert e că Dincă nu cooperează cu anchetatorii și-i lasă să descopere singuri tot ce s-a petrecut în ”casa groazei”.

Luni și marți s-au găsit oseminte într-o pădure

Amintim că la începutul acestei săptămâni, anchetatorii au ajuns pe marginea unei păduri. Acolo, oamenii legii au găsit un sac cu cenușă și fragmente osoase, despre care Dincă susține că i-ar aparține Luizei. Momentan, INML n-a oferit rezultatul probelor ADN pentru a se stabili dacă acestea aparțin sau nu primei victime.

Azi este cea de-a șapte zi a perchezițiilor la casa din Caracal a lui Gheorghe Dincă. Acestea vor continua și mâine, anchetatorii având dead-line până vineri. În tot acest timp, criminalul se află, de asemenea, la reședința din Caracal pentru a fi martor, așa cum prevede legea.

Citește și Alexandra Măceșanu nu va fi înmormântată! De ce refuză părinții să-și înmormânteze fiica? Motivul dă peste cap toată ancheta!

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: