Redactia.ro
Home » Știri » Un dentist și-a otrăvit mortal soția ca să trăiască alături de amantă. Detaliul care i-a dat de bănuit unui coleg că ceva nu e în regulă 

Un dentist și-a otrăvit mortal soția ca să trăiască alături de amantă. Detaliul care i-a dat de bănuit unui coleg că ceva nu e în regulă 

Un dentist și-a otrăvit mortal soția ca să trăiască alături de amantă. Detaliul care i-a dat de bănuit unui coleg că ceva nu e în regulă 

Un dentist și-a ucis soția prin otrăvire doar pentru a trăi alături de amantă. Un detaliu i-a dat de bănuit unui coleg că ceva nu e în regulă, însă. Iată mai multe informații despre acest caz groaznic, potrivit presei internaționale.

Un dentist și-a otrăvit mortal soția ca să trăiască alături de amantă. Detaliul care i-a dat de bănuit unui coleg că ceva nu e în regulă

James Toliver Craig, în vârstă de 45 de ani, a fost arestat duminică dimineața de către departamentul de poliție din Aurora, Colorado.

Bărbatul, de meserie dentist, este acuzat că și-a otrăvit mortal soția punându-i arsenic în shake-urile proteice, după ce l-ar fi comandat online și după ce a făcut o serie de căutări suspecte pe Internet în săptămânile care au precedat moartea soției lui, căutând pe Internet inclusiv „cum să faci otravă”, potrivit unui mandat de arestare, a transmis CNN.

El și soția lui au șase copii împreună. Se pare că bărbatul a vrut să scape de soție ca să trăiască alături de amantă. Anchetatorii susțin că James Craig a planificat moartea soției lui, căutând pe Internet modalități de a o ucide, și dorindu-și să înceapă „o nouă viață” cu o altă femeie, potrivit presei internaționale.

Soția dentistului, Angela Craig, în vârstă de 43 de ani, a murit după ce a fost spitalizată din cauza unor dureri puternice de cap și amețeli, a anunțat Departamentul de Poliție din Aurora.

Angela Craig și-a dat ultima suflare miercuri, după ce s-a prezentat la spital pentru a treia oară în această lună. Ea a avut o criză severă, a fost conectată la un ventilator și a fost declarată în moarte cerebrală la scurt timp după aceea. În săptămânile dinaintea morții ei, soțul ei a folosit un computer din cabinetul lui stomatologic pentru a cerceta mai multe metode de „otrăvuri nedetectabile” și a făcut căutări pe Internet, inclusiv „câte grame de arsenic pur vor ucide un om” și a avut căutări pe YouTube pentru „cum să faci otravă” și „Top 5 otrăvuri nedetectabile”.

Bărbatul a folosit, de asemenea, un nou cont de e-mail pentru a comanda online arsenic.

Totodată, poliția a demarat o investigație după ce un coleg de muncă i-a spus unei asistente că dentistul a făcut o comandă pentru cianură de potasiu cu toate că nu avea nevoie de această substanță la cabinet, conform CNN.

Pe 6 martie 2023, la două zile după ce pachetul cu arsenic a fost livrat în casa familiei Craig, Angela Craig a mers la spital susținând că se simte amețită, nu-și putea concentra privirea și că se simte rău, aceste stări fiind compatibile cu unele simptome ale otrăvirii cu arsenic. În acea zi, femeia i-a trimis un mesaj soțului ei: „Mă simt drogată”, potrivit capturilor de ecran făcute după mesajele dintre cei doi.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: