Redactia.ro
Home » Monden » Un detaliu care nu a trecut neobservat. Ce scrie pe crucea lui Petrică Mîțu Stoian

Un detaliu care nu a trecut neobservat. Ce scrie pe crucea lui Petrică Mîțu Stoian

Marele artist Petrică Mîțu Stoian a fost condus pe ultimul drum ieri de mii de oameni. Moartea artistului a lăsat multă durere în sufletele apropiaților, dar și ale celor care îl apreciau pentru talentul său. Un detaliu important a ieșit în evidență chiar la mormântul său. Ce scrie pe crucea de la mormântul lui Petrică Mîțu Stoian.

Ce scrie pe crucea de la mormântul lui Petrică Mîțu Stoian

Pe crucea de la mormântul artistului a fost scris numele său real, și anume Petrică Mîțu Stoian, ci nu Petrică Mâțu Stoian. Nu multă lume știe că în anul 2018, artistul a fost nevoit să își schimbe numele. n urma unei legi promulgate în Senat, românii se vedeau nevoiți să respecte o nouă regulă. Printre cei vizați se regăsea și interpretul Petrică Mâțu Stoian, care s-a văzut nevoit să renunțe la numele real și să îl schimbe cu un altul nou.

Motivul pentru care artistul a fost nevoit să își schimbe numele a fost legat de faptul că actul normativ impunea ca cetățenii al căror nume conține litera „î” să-și schimbe buletinele, iar numele acestora să fie scrise cu „â”, dacă litera se află în interiorul numelui. Astfel, Petrică Mîțu Stoian a devenit Petrică Mâțu Stoian.

Ce i-a lăsat Petrică Mîțu Stoian fostei soții

Mihaela Carmen i-a fost alături artistului timp de 16 ani. Cei doi au divorțat deoarece se detașase încet, încet unul de celălalt și au decis că e mai bine să o ia pe drumuri separate. Soția lui Petrică Mîțu Stoian a avut o singură pretenție la divorț și anume să poată păstra numele de familie al artistului. Fosta sa soție nu s-a mai căsătorit după divorțul de artist, iar în ziua cea tristă a înmormântării i-a fost la căpătâi.

Eu şi Carmen am hotărât de comun acord să ne separăm. Nu am vrut să batem toba pe tema asta. Am intentat acţiunea de divorţ în decembrie anul trecut şi am avut termen pe 18 ianuarie. Făcând naveta 200 de kilometri pe zi, ce luam pe mere, dădeam pe pere, nu merita.

Aşa că am decis să îmi iau casă în Craiova. Din cauza depărtării relaţiile noastre s-au răcit, aşa că am decis să divorţăm. Nu ne-am certat, nu a existat niciun scandal. Ne-am despărţit ca nişte oameni civilizaţi.”, a declarat Petrică Mîțu Stoian în urmă cu ceva timp.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: