Redactia.ro
Home » Știri » Un deținut periculos a evadat de la Penitenciarul din Rahova. Dacă îl vedeți, sunați la 112

Un deținut periculos a evadat de la Penitenciarul din Rahova. Dacă îl vedeți, sunați la 112

S-a dat alarma la Penitenciarul din Rahova în această dimineață, după ce un deținut de 34 de ani a evadat. Polițiștii fac tot posibilul pentru a-l găsi pe fugar, înainte ca acesta să dispară din țară, tocmai de aceea cei care au informații sunt încurajați să sune la numărul de urgență 112.

Gardienii Penitenciarului din Rahova au intrat în alertă în jurul orei 8.30 dimineața, când un deținut care lucra în regim deschis a dispărut fără urmă. Acesta a fost căutat în incinta clădirii în care se afla, însă nu a fost găsit, motiv pentru care mai multe echipaje de poliție au fost chemate să investigheze zona.

Un deținut de la Penitenciarul Rahova a evadat

Moloșag Cristian are 34 de ani și urma să ispășească o sentință de un an și trei luni de închisoare pentru trafic de droguri. Acesta lucra la societatea S.C. Clas Interprod când a dispărut. Fiind nesupravegheat, a profitat de acest aspect și s-a făcut nevăzut, spre disperarea gardienilor.

„Vineri, 19.05.2023, în jurul orei 08:20, s-a constatat că deţinutul MOLOȘAG CRISTIAN, în vârstă de 34 de ani, condamnat definitiv la 1 an, 3 luni de închisoare pentru săvârșirea infracțiunii de trafic de droguri (Legea nr 143/2000 privind combaterea traficului și consumului ilicit de droguri), clasificat în regim deschis, fără supraveghere, a părăsit punctul de lucru exterior S.C. Clas Interprod”, potrivit unui comunicat transmis de Penitenciarul Rahova.

În scopul capturării deţinutului, s-au luat măsuri specifice, inclusiv blocarea rutelor de fugă potențiale, alarmarea personalului și trimiterea de echipe de căutare compuse din membri ai unităţii respective. În plus, a avut loc o strânsă cooperare cu Inspectoratul General al Poliţiei Române, Inspectoratul General al Poliţiei de Frontieră, Poliția Locală Sector 5 București, Poliția Locală Sector 6 București, Direcția Generală de Jandarmi a Municipiului București și Inspectoratul de Poliție Județean Călărași.

Ce pedeapsă riscă evadatul

În momentul în care a dispărut, evadatul purta tricou alb cu dungi roșii inscripționat cu sigla clubului Dinamo București, pantaloni de trening închiși la culoare și șapcă neagră. Semnalmentele acestuia sunt: 1,84 m înălțime, statură atletică, ochi albaștri, sprâncene arcuite, față ovală, ten deschis, păr blond și multiple tatuaje.

Pentru că a părăsit locul în care muncea/penitenciarul fără o autorizație valabilă, bărbatul riscă să își mărească semnificativ pedeapsa. Potrivit legilor aflate în vigoare în acest moment, cei care apelează la o astfel de tactică, ajung să primească între 6 luni și 3 ani de închisoare cu executare.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: