Redactia.ro
Home » Monden » Un faimos actor de la Hollywood este de nerecunoscut! Mulți au spus că poate să joace rolul lui Moș Crăciun, din cauza înfățișării sale

Un faimos actor de la Hollywood este de nerecunoscut! Mulți au spus că poate să joace rolul lui Moș Crăciun, din cauza înfățișării sale

GALERIE FOTO (2) Cum arata acum Will Ferrell

Un cunoscut actor de la Hollywood a devenit de nerecunoscut. Acesta a trecut printr-o transformare despre care putem spune că este șocantă. Iată despre cine este vorba și cum a ajuns să arate.

Will Ferrell a ajuns de nerecunoscut. Cum arată faimosul actor acum

Faimosul actor arată acum de nerecunoscut, după ce a fost văzut cu o barbă crescută și un aspect neîngrijit, în timp ce alerga. Mai mult, unii critici au spus că el ar putea chiar să îl joace pe Moș Crăciun în următorul său film, barba lui fiind atât de stufoasă și albă. Actorul în vârstă de 53 de ani a fost fotografiat în timp ce se plimba prin Los Angeles, în cartierul în care locuiește. Cu siguranță fanii nu l-ar fi recunoscut, dacă l-ar fi văzut în această ipostază.

Actorul ar fi fost foarte greu de recunoscut, având în vedere părul foarte lung și creț ce i-a crescut, dar și barba sa mare. De asemenea, actorul s-a îngrășat câteva kilograme bune și nu mai seamănă deloc cu cel pe care îl știam înainte. Mai mult decât atât, actorul a folosit și o pereche de ochelari de soare pentru a-și acoperi fața, fiind absolut de nerecunoscut.

Cunoscut mai ales pentru rolul său din filmul „Elf”, cu tematică de Crăciun, actorul nu mai seamănă deloc cu imagina de atunci, din anul 2003, când a jucat în acel film.

„Tot ce puteți face în comedie, în general, este doar să mergeți cu instinctele voastre. Puteți spera doar că alți oameni cred că ceea ce credeți că este amuzant este amuzant. Nu am un răspuns, dar încerc doar să merg înainte”, spunea actorul.

Will Ferrell
Will Ferrell

Filme și apariții TV ale actorului Will Ferrell

Saturday Night Live (1995–2002)

Austin Powers: International Man of Mystery (1997)

Stranger Than Fiction (2006)

Talladega Nights: The Ballad of Ricky Bobby (2006)

Curious George (2006)

Megamind (2010)

The Campaign (2012)

Anchorman 2: The Legend Continues (2013)

The Lego Movie (2014)

Get Hard (2015)

Daddy’s Home (2015)

Zoolander 2 (2016)

Daddy’s Home 2 (2017)

Holmes & Watson (2018)

The Lego Movie 2: The Second Part (2019)

Eurovision Song Contest: The Story of Fire Saga (2020)

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: