Redactia.ro
Home » Stil de viață » Inedit » Un faimos youtuber și-a scos iubita ”la vânzare”. A stârnit indignare în mediul online

Un faimos youtuber și-a scos iubita ”la vânzare”. A stârnit indignare în mediul online

Un faimos youtuber din Mexic a făcut o glumă neinspirată pe rețelele de socializare, de Ziua Îndrăgostiților. Mulți dintre admiratorii săi s-au întors împotriva lui, după ce și-a scos iubita, fotomodel, ”la vânzare”. Cei care au vrut să o cumpere i-au oferit în schimb ”mai mult de 100 de vaci.”

Un faimos youtuber și-a scos iubita ”la vânzare”. A stârnit indignare în mediul online

Luisito Comunica, un celebru youtuber mexican, a stârnit indignare în mediul online, în special în rândul mișcării feministe, după ce a făcut o glumă nu tocmai inspirată. Cel puțin, așa au considerat o parte dintre urmăritorii săi ( în total are 35 de milioane pe youtube, iar peste 23 de milioane pe Instagram), atunci când au văzut o postare a acestuia în care li s-a părut că ”o scoate la vânzare” pe iubita lui, de profesie model, informează sport.ro.

Mai exact, totul s-a întâmplat după ce Luisito Comunica a vizitat împreună cu partenera lui, venezueleanca, Ary Tenorio, Kenya și Sudan, regiuni africane. Scopul lor a fost acela de a cunoaște oamenii de acolo, dar și obiceiurile și tradițiile acestora.

Odată ajunși, s-au împrietenit rapid cu oamenii din zonă, iar Luisito i-a făcut câteva poze iubitei lui cu aceștia. Și, chiar de Ziua Îndrăgostiților, a decis să posteze una dintre ele pe rețelele de socializare, cu o glumă care nu i-a fost prea apreciată. Asta pentru că l-a descriere a pus: „Mi-au dat mai mult de 100 de vaci pentru Arisita”

Obiceiuri stranii în triburile africane

În triburile din Africa, există multe obiceiuri stranii pentru zilele actuale. Aici femeile construiesc locuințele, mai exact colibele, din bețe și crengi. În ceea ce privește vaca, animalul este de-a dreptul sacrificat de către kenyeni. Ei se luptă cu o vacă până când aceasta sângerează. Scopul ”ritualulu” este acela de a obține sângele animalului, pe care cei din trib îl vor abea, apoi.

triburile Masai oameni beau sange vite

Pentru kenyeni, carnea, laptele și sângele animalelor sunt hrana de bază a familiei. De altfel, pieile acestora sunt făcute veșminte, paturi și alte obiecte folositoare în locuința lor.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: