Redactia.ro
Home » Sport » Un fan al lui Corinthians a murit! A fost împușcat de un suporter al rivalei

Un fan al lui Corinthians a murit! A fost împușcat de un suporter al rivalei

Copa Libertadores, fan mort, Corinthians

Tragedie în Brazilia. Un fan al celor de la Corinthians a fost împușcat de un susținător al rivalei Palmeiras.

Aproape de fiecare dată, înaintea sau după finala Copei Libertadores au loc incidente violente între suporteri. Și de această dată străzile din Sao Paulo au arătat ca după război după ce fanii celor de la Palmeiras s-au întâlni cu rivalii de la Corinthians. A fost o bătaie generală pe străzi în care suporterii au folosit tot ce au găsit, pietre, bate dar și arme de foc. Din păcate lucrurile nu au putut fi ținute sub control de autorități, iar două persoane au murit. Unul dintre fani a fost împușcat de un rival.

Fanii au ajuns în arest

Autoritățiile din Brazilia au anunțat că în urma incidentelor extreme de violente, 21 de susținători ai clubului Palmeiras, dar și un suporter al lui Corinthians, au fost arestați și duși la secția de Poliție din apropiere. Oamenii legii au confiscate 26 de bâte de metal, 11 obiecte contondente din lemn, dar și trei materiale explozibile de mărime medie. Pe lângă fanul care a decedat pe loc fiind împușcat, încă o persoană a murit în drum spre spital. Un altul a fost rănit grav, dar viața sa nu este în pericol.
În fiecare an, au loc incidente violente înaintea sau după finala Copei Libertadores. În 2018, meciul dintre River Plate și Boca Junior a fost amânat cu o zi. La sosirea la stadionul El Monumental, autocarul celor de la Boca Juniors a fost atacat de fanii echipei gazdă. Suporterii fanatici au aruncat cu pietre şi au folosit gaze lacrimogene. Jucătorii au fost afectaţi, iar cei de la Boca au apelat la medicii oficiali ai CONMEBOL. Tevez a vomitat la vestiare, iar şoferul autocarului a oprit fiindcă nu mai putea vedea. Căpitanul oaspeţilor, Pablo Perez, şi Gonzalo Lamardo, au fost transportaţi la spital pentru a primi îngrijiri.
Incidente au fost și un an mai târziu. Atunci, Flamengo a cucerit pentru a doua oară în istoria sa Copa Libertadores, după o finală cu River Plate. Brazilienii au sărbătorit pe stradă, și s-au bătut cu forțele de ordine.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: