Redactia.ro
Home » Sport » Șeicii vor să-i aducă lui Lucescu o legendă! Falcao ar putea semna cu Al-Hilal

Șeicii vor să-i aducă lui Lucescu o legendă! Falcao ar putea semna cu Al-Hilal

Șeicii vor să-i aducă lui Lucescu o legendă

Șeicii vor să-i aducă lui Lucescu o legendă. Radamel Falcao ar urma să semneze un contract cu Al-Hilal. Atacantul nu dorește să-și prelungească înțelegerea cu Galatasaray.

Potrivit presei din Spania, legendarul Radamel Falcao ar urma să ajungă sub comanda lui Răzvan Lucescu. Șeicii doresc să-l transfere cât mai repede și sunt dispuși să-i ofere o sumă fabuloasă. Câștigătoarea Ligii Campionilor Asiei este dispusă să-i dea atacantului columbian un salariu de 10 milioane de euro pe sezon. Falcao este sub contract cu Galatasaray, înțelegere care expiră în această vară. Fotbalistul a anunțat deja că nu dorește să prelungească contractul. În Turcia atacantul primea aproximativ 5 milioane de euro pe sezon. Astfel, șeicii de la Al-Hilal încearcă să-l transfere, după ce antrenorul Răzvan Lucescu le-a transmis că îl dorește pe atacant.

“Radamel Falcao câștigă 5 milioane de euro pe an, plus bonusuri, dar salariul i-a fost redus considerabil din cauza pandemiei de coronavirus”, scriu jurnaliștii turcii.

Șeicii vor să-i aducă lui Lucescu o legendă

Radamel Falcao are în palmares nu mai puțin de 13 trofee. Până acum a marcat 315 goluri pentru națională și echipele de club. A început să joace în 1999 pentru columbienii de la Lanceros Boyacá. În anul 2005 s-a transferat la Club Atletico River Plate, unde a jucat 4 sezoane. Atacantul turcilor a devenit cumoscut în sezonul 2010-2011, când juca la FC Porto. A fost apoi transferat de Atletico Madrid. Au urmat AS Monaco, Manchester United și Chelsea. Columbianul a câștigat în toți acești ani și 13 trofee individuale. În acest moment cota lui Falcao este de 4.800.000 de euro, potrivit transfermarkt.com.

Palmaresul lui Radamel Falcao
1x Cupa Spaniei (Atletico Madrid)
1x Campionatul Franței (AS Monaco)
2x Campionatul Portugaliei (FC Porto)
2x Cupa Portugaliei (FC Porto)
2x Europa League (Atletico Madrid și FC Porto)
1x Supercupa Europei (Atletico Madrid)
1x Campionatul Argentinei (River Plate)
3x Supercupa Portugaliei (FC Porto)

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: