Redactia.ro
Home » Sport » Fotbaliștii din Turcia sunt nemulțumiți! Nu au fost lăsați să plece acasă

Fotbaliștii din Turcia sunt nemulțumiți! Nu au fost lăsați să plece acasă

Fotbaliștii din Turcia sunt nemulțumiți

Fotbaliștii din Turcia sunt nemulțumiți! Aceștia îi acuză pe oficialii cluburilor că nu i-au lăsat să plece în țările lor și trăiesc ca la pușcarie.

Guvernul de la Ankara a luat toate măsurile în lupta cu pandemia de coronavirus. În ciuda acestui lucru, cazurile îmbolnăvirilor cu COVID-19 cresc de la o zi la alta. S-a ajuns destul de repede la aproape 6000 de persoane infectate, dintre care 92 au murit. În acest context, stranierii din campionatul Turciei sunt nemuțumiți. Cluburile nu i-au lăsat să plece acasă, iar acum spun ei stau ca în închisoare. Unul dintre cei care a reacționat a fost portarul Beto, fostul jucăt al celor de la CFR.

”Mă simt obligat să-mi apăr și să-mi protejez familia. Cel mai greu meci din toată cariera mea e acum. Nu suntem lăsați să plecăm din țară. Eu și familia mea am stat în carantină timp de două săptămâni, atunci când a apărut primul caz în Istanbul”, a spus jucătorul celor de la Goztepe pentru jurnaliștii de la Record.

Fotbaliștii din Turcia sunt nemulțumiți

Două dintre echipele unde unde joacă români au anunțat că au noi cazuri de îmbolnăviri. Este vorba despre Galatasaray, unde evoluează Florin Andone și Kayserispor, echipă la care joacă Cristi Săpunaru şi Silviu Lung jr. Printre puținii care au plecat au fost Marius Șumudică și jucătorii săi. Tehnicianul a închiriat un avoin particular și a venit în România, chiar dacă șefii echipei nu și-au dat acordul.

“Cum să rămân? Mă rog la Dumnezeu ca totul să fie sub control în Turcia, să se treacă peste asta şi să ne putem reapuca de fotbal. Le-am şi spus că sunt gata să mă întorc, nici nu mi-am luat toate lucrurile de acolo. S-au supărat, îi înţeleg pe de-o parte, dar cred că şi noi trebuie să fim înţeleşi”, a declarat Șumudică pentru Digi Sport.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: