Redactia.ro
Home » Monden » Un fost concurent de la Exatlon va deveni tătic pentru a doua oară! Ce va avea sportivul

Un fost concurent de la Exatlon va deveni tătic pentru a doua oară! Ce va avea sportivul

Ciprian Silași va devenit tată pentru a doua oară

Ciprian Silași, fostul concurent de la Exatlon este în culmea fericirii. Iubita acestuia, Manuela, îi va aduce pe lume un copil, al doilea băiat. 

Ciprian Silași va devenit tată pentru a doua oară

Ciprian Silași a făcut marele anunț și a povestit cum i-a dat vestea celuilalt băiat al său. Iubita fostului concurent de la Exatlon este gravidă în patru luni, iar vestea i-a bucurat nespus de mult, scrie viva.ro.

”Spre fericirea mea și a ei, dar și a părinților noștri, este însărcinată. Acum doi ani și jumătate am venit cu soția. La Untold am primit un lot de fete faine și m-am ales cu Manuela. Face zilele acestea 28 de ani, ea locuiește încă la Cluj. Suntem împreună după Untold. Este însărcinată în patru luni și jumătate. O să am tot băiat”,a devzăluit Ciprian Silași.

Fostul concurent de la Exatlon a povestit și cum i-a dat vestea primului său băiat. Acesta a dezvăluit că a încercat să-l facă să înțeleagă prin intermediul unor jocuri și glume.

De asemenea, acesta a mai dezvăluit că iubita lui, Manuela, lucrează la o firmă IT. ”Încă lucrează la acea firmă și mai are puțin până intră în prenatal, apoi se mută la Sibiu. Am mers în vacanță la părinții ei în Italia. Când ne-am întors, le-am dat vestea că o să aibă un nepoțel”,  a adăugat Ciprian Silași.

Ciprian Silași mai are un copil din altă relație 

Ciprian Silași mai are un copil, pe Mladin, din fosta sa relație cu Diana. Cei doi s-a despărțit imedit după întoarcerea lui de la Exatlon, după o relație de mai bine de nouă ani de zile.

”Eu și Diana suntem separați din februarie. Însă, ne vedem destul de des, fiindcă toată lumea știe că noi avem un băiețel minunat, pe Mladin, de care avem grijă împreună”,  a declarat vedeta de la Exatlon.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: