Redactia.ro
Home » Sport » Un fotbalist din Uruguay s-a înecat în timp ce traversa un râu

Un fotbalist din Uruguay s-a înecat în timp ce traversa un râu

Franco Acosta, Franco Acosta s-a înecat, Uruguay

Franco Acosta, fostul atacant al lui Villarreal a murit la vârsta de 25 de ani. Acesta s-a înecat în râul Arroyo Pando în timp ce încerca să-l traverseze.

Fostul internațional de tineret din Uruguay își sărbătorea ziua de naștere alături de mai mulți prieteni. Tragedia a avut loc sâmbătă, în regiunea Canelones, în sudul tării sale natale. În timp ce încerca să traverseze un râu acesta s-a înecat. Martorii spun că fostul fotbalist a cerut ajutorul cu câțiva metri înainte de a ajunge la mal, apoi a dispărut sub apă. Potrivit autorităților, marina națională a găsit corpul neînsuflețit al fostului fotbalist la 48 de ore distanță, destul de aproape de locul în care a dispărut. Federaţia uruguayană de fotbal a făcut tristul anunț luni.

Unde a jucat Franco Acosta

Tânărul atacant a evoluat la mai multe echipe de top din Europa. A fost considerat unul dintre cei mai talentați tineri și a evoluat pentru naţionalele U17 şi U20 ale Uruguayului. A strâns 14 selecții și a marcat 6 goluri la naționala U20 de ani. A fost remarcat rapid de cei de la Villarreal. Clubul a plătit pentru Franco Acosta în 2015, suma de 1,5 milioane de euro. Atacantul a mai jucat de-a lungul carierei la Racing Santander, Boston River, Plaza Colonia și CA Atenas. În prezent juca în liga a 2-a uruguayană, la Club Atletico Atenas.

“Regretăm moartea fotbalistului Franco Acosta, care a fost un component de bază în echipa națională. Condoleanțe familiei, prietenilor și coechipierilor săi”, este comunicatul Federației de Fotbal din Uruguay.

Fostele echipe la care a evoluat tânărul de doar 25 de ani au postat mesaje în memoria acestuia.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: