Redactia.ro
Home » Sport » Un fotbalist român acuză! “Mi s-au cerut bani pentru convocarea la națională”

Un fotbalist român acuză! “Mi s-au cerut bani pentru convocarea la națională”

Cătălin Lichioiu , mita

Un fotbalist român acuză. Cătălin Lichioiu susține că i s-au cerut 4000 de mărci pentru a fi convocat la naționala de juniori.

În 2005, Cătălin Lichioiu devenea golgheterul campionatului în Moldova. Fotbalistul, care acum are 39 de ani a povestit ce i s-a întâmplat în perioada în care a evoluat pentru Corvinul și avea doar 16 ani.

”În România nu contează talentul, doar cât de bogați sunt părinții tăi. Am fost foarte dezamăgit de țara mea. Acolo e corupție peste tot. Am simțit asta prima dată când aveam 16 ani și jucam la Corvinul. Am avut un meci amical cu selecționata U19 a României. Am marcat două goluri, iar antrenorul a spus că mă place și că mă va convoca. Pentru asta trebuia să plătesc 4.000 de mărci germane. Asta m-a dezamăgit. Atunci am realizat că în România nu contează talentul, doar cât de bogați sunt părinții tăi”, a dezvăluit Cătălin Lichioiu în Moldfootball.

“Am marcat mai multe goluri decât Cociș și Florescu”

Fotbalistul s-a afirmat peste Prut. A jucat în Ucraina și Moldova. A decis să plece după ce s-a îndrăgostit de o moldoveancă și a urmat-o la Chișinău. Primul club din Moldova unde a ajuns a fost Petrocube. A urmat apoi Nistru Otaci.

”Vă amintiți sezonul în care am devenit golgeterul campionatului? Am marcat mai multe goluri decât Cociș și Florescu la un loc, ei jucau la Șerif Tiraspol. Ei erau chemați constant la națională, eu nu. Cum e posibil așa ceva!? Când m-am dus acasă, la Brașov, am aprins televizorul, iar la știrile din sport îl prezentau pe Cociș drept cel mai bun marcator din Moldova… Am fost foarte nervos. Apoi am înțeles, ei aveau impresari mai buni. Din păcate, eu nu am avut astfel de oameni pe lângă mine”, a mai spus Lichioiu.

Fotbalistul nu a mai revenit niciodată în România. După Nistru Otaci a urmat Vorskla Poltava și Olimpia Bălți. Apoi a ajuns la o echipă în Canada, Kingston FC.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: