Redactia.ro
Home » Știri » Un important om de afaceri și-a pierdut viața într-un grav accident în Rădăuți! Mașina lui s-a izbit frontal de un utilaj

Un important om de afaceri și-a pierdut viața într-un grav accident în Rădăuți! Mașina lui s-a izbit frontal de un utilaj

GALERIE FOTO (3) Un important om de afaceri și-a pierdut viața într-un grav accident în Rădăuți! Mașina lui s-a izbit frontal de un utilaj

Un important om de afaceri și-a pierdut viața într-un grav accident în Rădăuți! Mașina lui s-a izbit frontal de un utilaj. Iată detaliile!

Un important om de afaceri și-a pierdut viața într-un grav accident în Rădăuți

O tragedie înfiorătoare pe șosea, a lăsat în urmă durere în sufletele familiei unui om de afaceri în vârstă de doar 32 de ani, din Suceava. Daniel Nechitean, și-a pierdut viața într-un accident teribil, în timp ce se deplasa pe șoseaua de centură a municipiului Rădăuți.

Mașina sa, un Volkswagen Tiguan, a intrat în coliziune frontală cu un utilaj Wola care circula pe contrasens. Impactul a fost devastator, distrugând aproape în totalitate partea din față a autoturismului. Daniel Nechitean a rămas încarcerat în mașina grav avariată și a fost scos de acolo fără viață. Șoferul utilajului a suferit răni grave și a fost transportat de urgență la spital pentru îngrijiri medicale.

Daniel Nechitean era un om de afaceri respectat și apreciat

Daniel Nechitean era un om de afaceri respectat și apreciat în comunitatea locală din Marginea, județul Suceava. În ziua tragicului accident, el se îndrepta spre firma sa, care se ocupa cu vânzarea de materiale de construcții. Prietenii și colegii lui îl descriu ca fiind un om devotat muncii și comunității sale, mereu plin de energie și proiecte noi. Vestea pierderii sale s-a răspândit rapid în satul său natal, lăsând în urmă un vid imens.

Cercetările în acest caz sunt în plină desfășurare, iar polițiștii rutieri suceveni fac eforturi pentru a elucida cu exactitate circumstanțele care au dus la acest tragic accident. La momentul actual, nu au fost găsite urme de frânare la locul impactului, ceea ce a condus la speculații privind posibilitatea unei sinucideri. Cu toate acestea, ancheta va trebui să stabilească cu certitudine ce s-a întâmplat înainte de impactul fatal.

Este important de subliniat că Daniel Nechitean a fost cunoscut și pentru implicarea sa în viața politică locală. În anul 2020, el a candidat pentru funcția de primar al comunei Marginea, reprezentând Partidul Verzilor, potrivit Monitorul de Suceava.

Sursa foto: monitorulsv.ro

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: