Redactia.ro
Home » Știri » Un incendiu uriaș a cuprins un centru comercial din suburbia Moscovei. Flăcările s-au extins pe o suprafață de aproximativ 7.000 de metri pătrați VIDEO

Un incendiu uriaș a cuprins un centru comercial din suburbia Moscovei. Flăcările s-au extins pe o suprafață de aproximativ 7.000 de metri pătrați VIDEO

Un incendiu uriaș a cuprins un centru comercial din suburbia Moscovei. Flăcările s-au extins pe o suprafață de aproximativ 7.000 de metri pătrați FOTO

Un incendiu uriaș a cuprins un centru comercial din suburbia Moscovei. Iată detaliile!

Un incendiu uriaș a cuprins un centru comercial din suburbia Moscovei

Pompierii ruși au stins un incendiu uriaș care a cuprins unul dintre cele mai mari centre comerciale dintr-o suburbie a capitalei Moscova, ceea ce a dus la prăbușirea unei părți a structurii și la moartea unei persoane. Cel puțin o persoană a murit în incendiul care a cuprins centrul comercial Mega Khimki.

Șeful Ministerului rus pentru Situații de Urgență, Serghei Poletikin, a anunțat că cel puțin o persoană a fost ucisă în incident, incendiul fiind stins la ora 10:45.

Flăcările s-au extins pe o suprafață de aproximativ 7.000 de metri pătrați

Incendiul de vineri dimineață s-a extins pe o suprafață de aproximativ 7.000 de metri pătrați în centrul comercial și de divertisment Mega Khimki, au declarat autoritățile.

Peste 70 de pompieri și 20 de mașini de pompieri au fost trimise la fața locului, au precizat serviciile de urgență. Lucrările au fost îngreunate din cauza designului clădirii, care se află la aproximativ 7 km de aeroportul Sheremetyevo din Moscova, au precizat aceștia.

„Din cauza prăbușirii acoperișului, focul s-a extins instantaneu pe o suprafață mare”, au precizat serviciile de urgență din regiunea Moscovei pe Telegram.

Comitetul de Investigații al Rusiei, care investighează infracțiunile majore, a declarat că analizează cauza incendiului.

Șeful agenției serviciilor de urgență din regiunea Moscovei a declarat că se pare că incendiul a fost rezultatul încălcării regulilor de siguranță în timpul lucrărilor de reparații la clădire.

 

 

Sursa foto: Handout via AFP

 

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: