Redactia.ro
Home » Știri » Un îngrijitor a găsit o poșetă veche de 70 de ani într-o școală. Ce a descoperit în interiorul ei

Un îngrijitor a găsit o poșetă veche de 70 de ani într-o școală. Ce a descoperit în interiorul ei

GALERIE FOTO (3) Un îngrijitor a găsit o poșetă veche de 70 de ani într-o școală. Ce a descoperit în interiorul ei

Un îngrijitor al unei școli a găsit o poșetă, pierdută undeva în 1957, deci veche de aproape 70 de ani, în unitatea de învățământ. Iată ce s-a descoperit în interiorul ei, cui a aparținut obiectul și ce s-a întâmplat mai departe.

Un îngrijitor a găsit o poșetă veche de 70 de ani într-o școală. Ce a descoperit în interiorul ei

O poșetă veche de aproape 70 de ani a fost găsită în spațiul dintre un dulap și un perete într-o școală gimnazială din Ohio. Poșeta roșie, plină de praf, a fost găsită de un îngrijitor al școlii, pe nume Chas Pyle. El a fost cel care a găsit mica geantă, apoi a postat imaginile în mediul online, încercând să-i găsească proprietarul, conform CNN.

Foto: North Canton City School

După câteva cercetări, reprezentanții școlii au aflat că a aparținut fostei eleve Patti Rumfola, care a pierdut-o în 1957. Femeia a absolvit școala în 1960 și a continuat să aibă o carieră ca profesor. Rumfola a decedat în 2013, dar școala a reușit să ia legătura cu copiii ei.

„Cei cinci copii ai lui Patti Rumfola au fost împreună la o reuniune de familie în toamnă, unde au deschis poșeta. Conținutul ei a fost dezvăluit pe rețelele de socializare, oferind o privire în viața adolescentei americane, din anii ’50. La fel ca multe femei, Rumfola avea la ea un pieptene și ceva machiaj, inclusiv pudră și ruj în nuanța de roz pastel”, se arată în postarea școlii de pe Facebook.

Au fost găsite și cardurile ei de membră la bibliotecă sau la Crucea Roșie plus câteva fotografii în alb-negru, în care apar familia, prietenii sau câinele. Poșeta mai conținea și 26 de cenți, pe care i-au păstrat copiii ei, ca amintire.

„Fiecare dintre cei cinci copii ai ei a păstrat câte un bănuț ca simbol al amintirii mamei lor”, a declarat un reprezentant al școlii.

„Patti. Mult noroc, prietena mea bună. Bonnie”, era notat pe una dintre fotografii.

Foto: North Canton City School

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: