Redactia.ro
Home » Știri » Un italian și-a văzut viața năruită după ce a cunoscut o româncă. Povestea de amor l-a făcut să vândă tot de-a lungul a 10 ani

Un italian și-a văzut viața năruită după ce a cunoscut o româncă. Povestea de amor l-a făcut să vândă tot de-a lungul a 10 ani

În orașul Bologna din regiunea Emilia-Romagna, un bătrân italian în vârstă de 88 de ani, pe nume Pellegrino, a căzut victimă unei înșelătorii devastatoare, care i-a schimbat complet viața. Totul a început acum 10 ani, când Pellegrino a întâlnit-o pe Mirela, o româncă în vârstă de 34 de ani, într-o sală de dans.

Ceea ce a început ca o poveste de dragoste s-a transformat într-un coșmar, lăsându-l pe bătrânul italian fără bani și fără adăpost.

Românca i-a golit buzunarele italianului

Relația dintre cei doi a evoluat în timp, cu excursii romantice și momente de intimitate. Pellegrino a ajuns să o considere pe Mirela soția sa, însă adevărul cutremurător a ieșit la iveală atunci când a fost descoperit că românca era căsătorită de mulți ani cu un bărbat din Kosovo. În ciuda acestui fapt, Mirela a reușit să-l convingă pe italian să îi ofere toți banii pe care îi agonisise de-a lungul vieții, inclusiv întreaga sa pensie lunară de 1.200 de euro.

Controlându-i cardul și având o procură pentru operațiuni bancare, Mirela i-a cerut ulterior lui Pellegrino suma exorbitantă de 25.000 de euro, pretextând că are nevoie de bani pentru un presupus transplant de ficat și alte intervenții medicale. În numele dragostei, bătrânul italian a cedat și a dăruit toți banii femeii de 34 de ani. Cu toate acestea, sumele primite de Mirela păreau să nu fie suficiente, așa că a convins-o pe victima sa să își vândă casa cu garaj pentru a cumpăra o locuință în Ravenna, pe litoral.

Italianul a rămas fără nimic după o relație de 10 ani

După ce Pellegrino a vândut casa, românca l-a abandonat fără milă, lăsându-l într-o situație disperată. Bătrânul italian s-a trezit fără bani, fără adăpost și cu inima frântă. Despre drama lui a aflat proprietara unei pensiuni din Ravenna, unde Pellegrino locuise temporar înainte de a fi lăsat de izbeliște de către Mirela. Cazul său a ajuns în atenția televiziunii locale, evidențiind astfel amploarea tragediei umane.

Această poveste cutremurătoare ridică semne de întrebare cu privire la vulnerabilitatea persoanelor în vârstă în fața escrocilor și a manipulatorilor sentimentali. Este o lecție dureroasă despre încrederea oarbă și riscurile asociate cu deciziile financiare luate în numele dragostei. Pe măsură ce autoritățile investighează această înșelătorie crudă, sperăm că Pellegrino va primi sprijinul și îngrijirea necesară pentru a-și reconstrui viața și a se recupera după această traumă.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: