Redactia.ro
Home » Sport » Un jucător de la Real Madrid are COVID – 19! S-a îmbolnăvit în vacanță

Un jucător de la Real Madrid are COVID – 19! S-a îmbolnăvit în vacanță

GALERIE FOTO (5) real madrid, COVID-19, Mariano Diaz

Real Madrid a anunțat că Mariano Diaz a fost testat pozitiv cu noul coronavirus. Tânărul atacant este izolat în locuința sa din Spania.

Jucătorii de le Real Madrid au avut câteva zile de vacanță. La întoarcere toți au fost testați și s-a descoperit că atacantul de 26 de ani, Mariano Diaz este bolnav. Acesta a petrecut câteva zile împreună cu câțiva prieteni.

 

Vezi această postare pe Instagram

 

Who knew…

O postare distribuită de Mariano Díaz (@marianodiazmejia) pe

Pentru că fiecare jucător a fost testat la reședința sa nu există riscul apariției unui focar de infecție. Mariano Diaz se simte foarte bine și în acest moment este în izolare.

„După testele COVID-19 efectuate ieri pentru prima echipă, Mariano a fost testat pozitiv. Jucătorul se simte foarte bine și respectă protocolul sanitar la domiciliu”, este comunicatul transmis de Real Madrid.

Mariano Diaz ratează meciul din Liga Campionilor

Anunțul despre starea lui Mariano Diaz a fost făcut de club după primul antrenament efectuat astăzi, de spanioli.
Real Madrid o va întâlni în optimile de finală ale Ligii Campionilor pe Manchester City, dar Diaz va rata meciul. Fotbalistul a fost răscumpărat de spanioli de la Olympique Lyon, în 2018. Aceștia au plătit 21,5 milioane de euro, pentru atacantul care a reușit un gol în șapte meciuri jucate în acest sezon.
Real Madrid a decis să-l readucă pentru că oricum deținea 35% din drepturile sale, taxa fiind astfel redusă. La întoarcere a primit tricoul cu numărul 7, purtat de Cristiano Ronaldo. Atacantul a debutat și pentru naționala Republicii Dominicană, mama sa fiind originară din San Juan de la Maguana. În 2013 a jucat un amical împotriva celor din Haiti. Apoi a decis să se retragă în eventualitatea în care ar fi fost dorit la naționala Spaniei.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: