Redactia.ro
Home » Sport » Panică la Real Madrid! Încă un jucător ar putea avea COVID-19

Panică la Real Madrid! Încă un jucător ar putea avea COVID-19

real madrid, Zinedine Zidane

Anunțul a fost făcut chiar de antrenorul Zinedine Zidane. Fotbalistul de 19 ani, Vinicius Junior nu a fost prezent astăzi la antrenament. Acesta este obligat să stea în izolare.

Săptămâna trecută, atacantul Luka Jovic a intrat în izolare fiind suspect că a contactat virusul, după ce s-a întâlnit cu un prieten confirmat pozitiv cu coronavirus. Astăzi, potrivit celor de la AS, antrenorul lui Real Madrid, Zinedine Zidane a anunțat că încă un jucător ar putea fi bolnav.

„Nu înseamnă că are coronavirus, ci doar că uneori se produc erori la teste și va trebui să facă încă unul. A făcut un al doilea test în această dimineață. Acum așteptăm rezultatele în această după-amiază. Nu e o problemă. Cel mai probabil, va fi alături de noi mâine”, a declarat Zidane.

Luka Jovic stă acasă în izolare

Sârbul de 22 de ani este obligat să stea în izolare la domiciliu pentru a evita eventuala îmbolnăvire a altor persoane. Acesta s-a întâlnit cu o persoană care a fost testată pozitiv cu COVID-19. Primul test a ieșit negativ.Acum fotbalistul așteaptă ca săptămâna viitoare să mai facă încă un test. Informația s-a aflat ieri, în cadrul emisiunii El Chiringuito. Luka Jovic nu s-a antrenat în ultimele zile alături de colegii săi. De la reluarea fotbalului în Spania a jucat doar câteva minute. Se pare că președintele clubului s-a plictisit de prostiile pe care fotbalistul le-a tot făcut în ultima perioadă și vrea să-l vândă.

Zinedine Zidane are probleme la lot

Antrenorul celor de la Real Madrid are în aceste condiții mai multe probleme de lot pentru meciul cu Alaves. Pe lângă cei doi fotbaliști care lipsesc, Zinedine Zidane nu va conta nici pe Sergio Ramos și Dani Carvajal, aceștia fiind suspendați. Marcelo nu s-a antrenat astăzi, iar Nacho a suferit o accidentare.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: