Redactia.ro
Home » Sport » Fostul jucător de la Real Madrid, dat afară de la Almeria

Fostul jucător de la Real Madrid, dat afară de la Almeria

Guti, real madrid,

Jose Maria Gutierrez (Guti) a fost dat afară de la echipa pe care o antrena. Ultima înfrângere suferită de Almeria i-a fost fatală.

Almeria a pierdut 0-1 meciul cu Alcorcon, din Liga secundă spaniolă. Echipa este pe locul trei, la cinci puncte distanță de prima formație aflată pe loc promovabil. Fostul mijlocaș al celor de la Real Madrid semnase cu Almeria în luna noiembrie a anului trecut. Acesta l-a înlocuit atunci pe portughezul Pedro Emmanuel dat afară într-un mod inexplicabil de patronul clubului, Turki Al-Sheikle.
De atunci a adunat nouă victorii, cinci remize și opt înfrângeri. Guti este al patrulea antrenor pe care șefii echipei din Spania îl schimbă în acest sezon.

Guti a antrenat la Real Madrid

Înainte de a ajunge la echipa din eșalonul secund, Jose Maria Gutierrez a antrenat juniorii lui Real Madrid. A fost și secund la Beșiktaș, până în mai 2019.
În cariera sa de fotbalist, Guti, care a fost și căpitanul echipei a jucat aproape exclusiv pentru Real Madrid. În ultimul său an s-a transferat la Beșiktaș. În toată cariera a adunat 15 trofee cu Real Madrid, dintre care 3 Ligi ale Campionilor și 5 titluri în campionatul spaniol. A jucat pentru Real peste 542 de meciuri și a marcat 77 de goluri. De asemenea a jucat și în echipa națională de 14 ori și a înscris de 3 goluri. A decis să se retragă în septembrie 2012. Peste un an a devenit antrenorul grupelor de juniori ale Realului.

„Hotărîrea a fost luată. Am primit nişte oferte în această vară, dar am decis că e cazul să mă retrag. Aşa voi petrece mai mult timp cu familia. Voi începe să studiez, pentru a deveni antrenor. Mi-ar plăcea să antrenez echipa de tineret a Realului. Ăsta este visul meu”, a declarat Guti îl momentul în care a decis să nu mai joace fotbal.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: