Redactia.ro
Home » Sport » Scandal la Beșiktaș! Portarul, Loris Karius și-a reziliat contractul

Scandal la Beșiktaș! Portarul, Loris Karius și-a reziliat contractul

Scandal la Beșiktaș

Scandal la Beșiktaș! Portarul, Loris Karius a anunțat că pleacă de la echipa turcă în urma unor neînțelegeri cu oficialii.

Portarul german, împrumutat de la Liverpool a decis să-i reclame pe cei de la Beșiktaș, Comisiilor FIFA. Loris Karius a declarat că turcii ar fi trebuit să-i mai dea 500.000 de euro, restanțe financiare, bani pe care nu i-a văzut. După ce-a s-a plâns la FIFA, portarul a anunțat că și-a reziliat contractul. Karius juca pentru gruparea din Turcia din vara anului 2018.

“Am reziliat contractul cu Beșiktaș. Îmi pare rău că experiența a trebuit să se încheie în această manieră, dar am făcut tot ce am putut pentru a rezolva problema. Am fost răbdător în ultimele luni și am încercat să vorbesc tot timpul cu cei din conducere. Aceeași situație a fost și anul trecut. Din păcate, nu au vrut să rezolve problema și chiar au refuzat propunerea mea de a-mi scădea salariul. Le mulțumesc colegilor, antrenorului, oamenilor care lucrează în club. Toți m-au primit cu brațele deschise”, a scris germanul pe contul său de Instagram.

Scandal la Beșiktaș

Loris Karius mai are contract cu Liverpool până în 2022. Astfel va reveni în Anglia în momentul în care se va permite reluarea antrenamentelor. Portarul fusese împrumutat în 2018, după ce și-a pierdut locul de titular la Liverpool, în urma gafelor făcute în finala Ligii Campionilor de la Kiev, meci câștigat de Real Madrid. În urmă cu aproape o lună, Loris Karius a declarat că a primit amenințări cu moartea.

“Noi, jucătorii, suntem trataţi extrem de ostil pe internet. Dacă aş citi fiecare mesaj, nu aş putea dormi două zile. Este de necrezut ce fac oamenii sub protecţia anonimatului. Îi insultă pe ceilalţi, discriminează şi sunt rasişti. Un profesionist trebuie să îndure asta, dar limita este depăşită când sunt insulte personale sau ameninţări cu moartea”, spune Loris Karius, pentru cotidianul Bild.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: