Redactia.ro
Home » Sport » Real Madrid nu a mai avut răbdare! Gafa făcută pe site-ul oficial

Real Madrid nu a mai avut răbdare! Gafa făcută pe site-ul oficial

real madrid, La Liga

Spaniolii nu au mai avut răbdare, iar azi pe site au făcut o gafă uriașă. Deși Real Madrid nu este campioană încă, ibericii au anunțat ca se pot achiziționa tricouri cu inscripția „titlul 34”.

Real Madrid ar putea deveni în această seară matematic campioană, dacă câștigă meciul cu Villarreal, iar marea rivală Barcelona nu o va învinge pe Osasuna. Totuși madrilenii s-au grăbit să înceapă fiesta. Gruparea de pe Santiago Bernabeu a anunțat că a pus la vânzare deja tricouri special inscripționate. Prețul unui tricou era de 109,95 euro. Anunțul a fost promovat pe rețelele de socializare și pe site-un oficial al clubului. Când și-au dat seama de gafa făcută au șters tot, dar era prea târziu. Comentariile au început să apară.

Real Madrid ar putea deveni campioană

Real Madrid a avut un sezon perfect de la reluarea La Liga. Madrilenii au adunat nouă victorii din tot atâtea meciuri disputate. Real are acum 33 de titluri, în timp ce rivalii de la Barcelona au 26. Ultima dată când Real Madrid a câștigat campionatul a fost în sezonul 2016-2017. FIFA a desemnat-o pe Real Madrid „Cel mai bun club al secolului XX”, după ce a adunat 33 de titluri, 19 cupe ale Spaniei, 13 titluri Liga Campionilor/ Europa League și două Cupe UEFA. De asemenea este unul dintre cele mai bogate cluburi din lume. Are venituri de peste 500 milioane de euro, și este și cel mai scump club din lume cu o valoare aproximativă de 2,4 miliarde euro. Niciodată în istorie, Real Madrid nu a retrogradat, performanță reușită de încă două cluburi din Spania. În anii 1980, clubul avea una dintre cele mai bune echipe din Spania și Europa (cunoscută ca La Quinta del Buitre), câștigând două cupe UEFA, cinci campionate ale Spaniei la rând, o cupă și trei supercupe ale Spaniei.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: