Redactia.ro
Home » Stil de viață » Inedit » Un livrator a izbucnit în plâns atunci când locuitorii cartierului s-au așezat pe stradă pentru a-i mulțumi

Un livrator a izbucnit în plâns atunci când locuitorii cartierului s-au așezat pe stradă pentru a-i mulțumi

GALERIE FOTO (3)

Șoferul de livrare UPS, Anthony Gaskins, a fost vizibil emoționat după ce sute de vecini s-au aliniat în drum pentru a-i mulțumi pentru munca depusă în timpul pandemiei de coronavirus.

Un livrator a izbucnit în plâns atunci când locuitorii cartierului s-au așezat pe stradă pentru a-i mulțumi

În această perioadă dificilă a anului, livratorii ar trebui să fie mai apreciați de oameni pentru munca pe care o depun.

Din cauza pandemiei de coronavirus, livratorii au devenit cei mai apreciați membrii ai societății. În timp ce mulți dintre noi rămânem în casă, livratorii lucrează de la răsărit până la apus, asigurându-se că oamenii își primesc coletele la timp.

De la livrarea de cadouri esențiale și cadouri de Crăciun pentru rudele pe care nu le putem vedea, în contextul pandemiei de coronavirus, puetm spune că livratorii și-au asumat un rol cheie în acest an, motiv pentru care ar trebui să fim recunoscători.

Este și cazul unui bărbat de culoare, din Virginia. Un cartier a vrut să se asigure că livratorul de la ei din cartier știe cât de recunoscători îi sunt pentru munca pe care el a depus-o în acest an, în contextul pandemiei de coronavirus.

Anthony Gaskins, un șofer UPS, a livrat mii de colete anul acesta rezidenților din Hallsley, Virginia. Rezidentul Patty Friedman și vecinii săi au decis să organizeze o masă în semn de mulțumire pentru a-i arăta cât de mult au apreciat livrările sale zilnice.

Un vecin a spus că livratorul ,,te face să te simți prieten”. 

Celebrarea a avut loc marți, 15 Decembrie, cu sute de locuitori care au înconjurat drumul înainte de sosirea lui Anthony. Adulții și copiii i-au strigat numele, au claxonat cu mașinile, au sunat clopote și au ținut pancarte în care îi mulțumeau lui Anthony pentru toată munca depusă în această perioadă. Chiar și șefii săi s-au prezentat și i-au oferit un cadou, potrivit Daily Mail.

Un vecin a declarat pentru 6 News Richmon că ,,Anthony livrează întotdeauna pachetele cu un val și un zâmbet.”

Celebrarea lui a devenit virală pe social media. ,,Uneori este singurul chip exterior pe care îl vedem în timpul zilei. „

,,Apreciem munca și dedicarea sa în timpul pandemiei, când a livrat alimente, provizii și chiar cadouri de sărbători unei familii cu risc ridicat”, a spus un alt vecin.

Un altul a declarat că livratorul ,,zâmbește mereu, face semn și merge dincolo și dincolo pentru a  livra coletele cu grijă”. 

Alți vecini au adăugat ,,Te face să te simți ca un prieten când îl vezi. El ne înveselește ziua, ori de câte ori dă jos un pachet, care trebuie să fie livrat la noi acasă!

Mulțumirea în masă a devenit virală atunci când a fost distribuită pe Reddit.

O persoană a scris: ,,Bun băiat, Anthony!„, în timp ce un altul a adăugat: ,, Acești tipi ar trebui să fie sărbătoriți. Ei sunt eroii pandemiei. Tipul nostru UPS este unul dintre cei mai tari tipi pe care îi cunosc.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: