Redactia.ro
Home » Monden » Un mare artist român a fost o declarație șocantă. S-a drogat cu heroină, iar totul a fost filmat

Un mare artist român a fost o declarație șocantă. S-a drogat cu heroină, iar totul a fost filmat

GALERIE FOTO (2) Tudor Gheorghe

Artistul Tudor Gheorghe a făcut o dezvăluire uluitoare într-un interviu. El a mărturisit cum s-a drogat odată, din curiozitate și că a avut o experiență foarte neplăcută. A făcut acest lucru în prezența unor medici, iar trăirile pe care le-a avut, au fost de coșmar.

Cum s-a drogat Tudor Gheorghe

Din curiozitatea de a vedea ce simte un consumator de droguri, artistul Tudor Gheorghe s-a lăsat injectat cu heroină de prietenii cu care se afla, la momentul respectiv, în SUA. Cântărețul a precizat că doi dintre ei erau medici români. Mai mult, acesta s- a lăsat filmat, iar atunci când i-a fost arătată filmarea a rămas șocat.

„Ovidiu, nebunia a fost că i-am pus să mă și filmeze. Am stat cu ei de vorbă, am devenit volubil, dar odată mi s-a dus filmul. M-am dus să mă culc, într-o casă d-asta tipic americănească, livingul jos și sus dormitoarele. Am urcat, dar în loc să mă duc să mă culc în dormitor, m-am dezbrăcat în pielea goală și m-am culcat în cadă. Dădeam din mâini, ultima imagine pe care o văzusem era cum ninge. Totul era argintiu, era o nebunie. M-am trezit cu o sete și-o foame de dulce… Îmi scrisese Emil pe-un carton: „Ai tort de înghețată! Coca-Cola”. M-am trezit cu o durere de cap! Nu m-a durut capul niciodată, dar de data asta mă durea aerul din jurul capului. Dacă puneam mâna mai aproape de cap îmi crăpa! Ăia stăteau jos și se uitau la mine. „Cum e?”. „Nenorocire!”, a mărturisit, Tudor Gheorghe, cu multă sinceritate în emisiunea ”Prietenii lui Ovidiu”.

Tudor Gheorghe: „Din momentul ăla nu mi-a mai trebuit”

Tudor Gheorghe a mai dezvăluit că nu i-a fost ușor să se recupereze și că nu ar mai vrea să repete experimentul pentru nimic în lume.

„Am fost aproape de comă alcoolică și m-am dus în pat. După 48 de ore mi-am revenit, dar ca actor trebuia să știu experiența asta. Dumnezeu să vă ferească copilașii de chestia asta. Salut, din momentul ăla nu mi-a mai trebuit. A fost o experiență pe care am făcut-o de nebun total, dar asta a fost”, a mai dezvăluit artistul.

 

Drogurile te păcălesc

Consumul de droguri nu este benefic pentru organism. Drogurile sunt substante chimice care lovesc in sistemul de comunicare al creierului si afecteaza modul in care neuronii trimit, primesc si proceseaza, in mod normal, informatii.Exista cel putin doua modilitati prin care drogurile pot face asta: imitand mesagerii chimici naturali ai creierului, si/sau suprastimuland „circuitul de recompensa” al creierului.

Unele droguri, precum marijuana sau heroina, au structuri similare mesagerilor creierului, numiti neurotransmitatori, care sunt produsi in mod natural de creier. Din cauza acestei similaritati, aceste droguri pot „pacali” receptorii creierului si sa activeze celulele nervoase sa trimita mesaje anormale.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: