Redactia.ro
Home » Știri » Povestea incredibilă a unei consumatoare de droguri, în pragul sinuciderii. A devenit mamă și este de nerecunoscut

Povestea incredibilă a unei consumatoare de droguri, în pragul sinuciderii. A devenit mamă și este de nerecunoscut

GALERIE FOTO (5) Povestea incredibilă a unei consumatoare de droguri

Ainsley Loundoun, din Scoția a șocat o lume întreagă după ce a postat pe rețelele de socializare imagini de pe vremea când se droga și ajungea în pușcărie, până când a devenit o mamă responsabilă și o femeie împlinită. Tânăra a povestit cum a fost perioada aceea și cum a încercat să se sinucidă de mai multe ori. Ce a determinat-o să se schimbe?

Povestea incredibilă a unei consumatoare de droguri, în pragul sinuciderii. A devenit mamă și este de nerecunoscut

Ainsley Loundoun, din Kilmarnock, Scoția a șocat internetul după ce a postat câteva imagini cu ea. Tânăra a început să consume băuturi alcoolice încă de la o vârstă fragedă. Ulterior, Ainsley a ajuns în pragul sinuciderii din cauza consumului exagerat de droguri. Aceasta a povestit pe rețelele de socializare prima tentativă de suicid. Potrivit acesteia, a avut loc la vârsta de 14 ani, și din cauza depresiei au avut loc și alte încercări. „Viața mea a devenit o spirală. Niciunul dintre prietenii mei sau familia mea nu a vrut să fie în jurul meu. Nimeni nu știa cum să se ocupe de mine și eu nu știam cum să mă descurc cu mine. A fost o viață oribilă. Ajunsesem în stadiul în care exista altă ieșire pentru mine: fie ajungem la închisoare sau muream, fie mă duceam la recuperare”, a declarat Ainsley Loudoun.

Viața i s-a schimbat în totalitate

După doi ani de încercări și de chin, Ainsley a decis să pună capăt acestei traume și cu ajutorul unui program dedicat celor care consumă cocaină. Astfel, viața i s-a schimbat radical. În prezent, Ainsley urmează un program de recuperare de doi ani, are un loc de muncă și se bucură de viața ei. Mai mult, aceasta a devenit mamă, și vrea să-i ofere copilului său o educație bună.Am trăit într-un întuneric total de la o vârstă fragedă și m-am refugiat în băutură de la o vârstă foarte fragedă. Am crezut că așa este normal. Consumul de alcool a continuat și a devenit și consum de cocaină„, a mai spus aceasta. 

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: