Redactia.ro
Home » Știri » Un medic, căsătorit și cu doi copii, a fost prins în ipostaze indiscrete cu un tânăr, în mașina personală. Cum a reacționat în fața polițiștilor

Un medic, căsătorit și cu doi copii, a fost prins în ipostaze indiscrete cu un tânăr, în mașina personală. Cum a reacționat în fața polițiștilor

În timp ce patrula, un echipaj de Poliție din Timișoara a sesizat un autovehicul suspect într-o zonă de la periferia orașului, sub un pod peste calea ferată. Marea le-a fost surpriza polițiștilor să descopere că în mașină se afla nimeni altul decât un medic renumit în orașul lor. Surpriza și mai mare: era însoțit de un tânăr. Ce a aflat bărbatul pe loc!

Un medic, căsătorit și cu doi copii, surprins alături de un tânăr

Medicul care era angajat al Spitalului de Urgență pentru Copii a fost prins de polițiști în mașina personală, în timp ce intenționa să aibă relații intime cu un tânăr. La un control amănunțit, oamenii legii au descoperit că tânărul era minor, având doar 16 ani. La aflarea acestui detaliu, medicul a dat asigurări că nu știa de vârsta tânărului, acestuia spunându-i că are peste 18 ani la momentul în care l-a abordat în mediul online.

Ca urmare a faptelor sale, medicul a fost sancționat cu 1.000 de lei pentru încălcarea unor norme de conviețuire socială și tulburarea ordinii și liniștii publice. Aceeași amendă a primit-o și tânărul, care se afla în mașina medicului.

Spitalul a aflat de fapta bărbatului

Ca urmare a cazului șocant, reprezentanții unității sanitare au cerut lămuriri de la polițiști și urmează să decidă dacă vor demara sau nu o anchetă internă. Cert e că medicul avea acasă o soție și doi copii. Rămâne de văzut cum vor reacționa aceștia în fața unei asemenea vești.

Cât despre tânăr, acesta a recunoscut că s-au cunoscut pe o aplicație de dating și că i-ar fi spus medicului că are 18 ani împliniți.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: