Redactia.ro
Home » Știri » Un medic cunoscut face un apel disperat către pacienți și le cere să nu-i mai dea „atenții”: „Nu mă mai jigniți. Dumnezeu mi-a dat mereu mai mult înapoi”

Un medic cunoscut face un apel disperat către pacienți și le cere să nu-i mai dea „atenții”: „Nu mă mai jigniți. Dumnezeu mi-a dat mereu mai mult înapoi”

Un cunoscut medic din Satu Mare a făcut un apel disperat către pacienții lui! Cadrul medic este de părere că oamenii fac un lucru greșit atunci când încearcă să ofere diferite „atenții”.

Apelul făcut de medic a făcut înconjurul internetului

Cristian Costea este medic gastronenterolog la Spitalul Judeţean din Satu Mare. Este un medic cunoscut și apreciat de către pacienții lui, dar și de orice persoană care îi trece pragul cabinetului său medical. Acesta a povestit cum, de curând, a avut o intervenţie în premieră. Cadrul medical face un apel și le cere pacienţilor săi să nu-i ofere niciun fel de „cadou”, fie că este vorba de bani, mâncare sau alte bunuri, scrie presa locală.

Medicul a dat de înțeles că au existat pacienți, care i-au oferit de la bani până la ouă, țuică, carne sau alte alimente. Specialistul spune că nu este de acord cu astfel de gesturi, care nici nu ar fi trebui să existe în spitalele de la noi. Medicul își roagă pacienții, dar și pe cei care îi trec pragul cabinetului medical să nu mai vină cu tot felul de „atenții”.

Mesajul medicului a surprins pe toată lumea

”Pe aceasta cale mă alătur inițiativei recente a unor colegi și VĂ ROG, NU mă mai jigniti oferindu-mi orice fel de bun de la bani la ciocolata, carne, oua, tuica (si aveti imaginatie bogata) dupa ce v-am vazut pe dumneavoastra ca pacient sau pe cineva din familia dumneavoastra, indiferent unde in sistemtul de stat sau privat! Dupa cum bine stiti tratamentul si investigatiile in Spitalul de stat sunt GRATUITE si in sistemul privat le platiti la adevarata lor valoare de cele mai multe ori, deci nu ii nevoie sa mai fiti si “atenti”!

E ANORMAL, IMORAL, AMORAL, ILEGAL, IAR LEGEA ESTE UNA PENTRU TOTI! Este mult de discutat… vina este in ambele tabere si a celor care dau si a celor care primesc… cred insa ca ne putem vindeca… ca putem ierta trecutul si construi un viitor mai bun impreuna! AM CONSTIINTA si imi fac meseria asa cum am jurat si visat… iubesc ceea ce fac, dar va rog nu ma obligati sa urlu pe coridoare, sa va dau afara, sa ma rog de voi sa va luati lucrurile acasa!

Am tot ce imi trebuie si daca nu am o sa muncesc si mai mult ca sa am ceea ce imi doresc, la fel ca voi toti! Stiu ce inseamna sa nu ai (chiar stiu!) si am inceput sa cunosc si ce inseamna sa ai! Daca fac anumite proceduri si la Clinica privata si nu vi le pun sa le platiti nu trebuie sa va simtiti datori… spuneti un “Multumesc” si imi este suficient… Dumnezeu mi-a dat intotdeauna mai mult inapoi… El stie de ce! Mai bine insistati pentru servicii mai bune, pentru conditii mai bune atat pentru noi cat si pentru voi, pentru aparate mai performante…. Multumiti cu “Multumesc”. TREBUIE SA SPUNETI STOP!”, a fost mesajul medicului.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: