Redactia.ro
Home » Știri » Un medic român are soluția pentru criza COVID-19. Ce trebuie să facă românii timp de 14 zile

Un medic român are soluția pentru criza COVID-19. Ce trebuie să facă românii timp de 14 zile

Un medic român are soluția pentru criza COVID-19

Adrian Marinescu, un medic din România susține că există o singură soluție prin care criza provocată de coronavirus din România ar putea fi îmbunătățită în doar 14 zile. De asemenea, acesta a menționat ce trebuie să facă românii pentru a trata această criză sanitară.

Un medic român are soluția pentru criza COVID-19. Românii trebuie să facă asta timp de 14 zile

Adrian Marinescu, medic specialist în Boli infecțioase a vorbit marți seara la Digi 24 despre situația cauzată de epidemia de coronavirus.

Acesta a explicat că doar masca de protecție face diferența în criza sanitară din România. De asemenea, medicul a precizat că regulile de igienă sunt foarte importante în această perioadă.

Ce trebuie să înțelegem noi în Europa și în primul rând este că într-adevăr, masca este cea care poate să facă foarte clar diferența. Și poate să o facă repede. Nu de pe o zi pe alta, dar cu siguranță dacă respectăm astăzi – purtăm corect masca și sigur și celelalte măsuri -, în două săptămâni am putea clar să vedem o îmbunătățire. Nu o să fie dintr-odată dar o să vedem niște cifre care o să arate mult mai bine”, a explicat medicul Adrian Marinescu.

Situația în România provocată de epidemia de coronavirus

România a ieșit din starea de urgență din 15 mai, aceasta fiind decretată de președintele Klaus Iohannis din data de 16 martie și prelungită în 14 aprilie. Din 15 mai, România se află în stare de alertă, care prevede mai puține restricții obligatorii. În momentul de față, România a ajuns la 63.762 de cazuri de îmbolnăvire cu noul coronavirus, dintre acestea 30.585 de persoane au fost declarate vindecate și externate.

Până astăzi, 2.764 de persoane infectate cu COVID-19 au pierdut lupta în fața acestui virus nemilos, iar alte 458 de persoane sunt internate la Terapie Intensivă și luptă pentru viața lor.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: