Redactia.ro
Home » Știri » Un microbuz plin de copii s-a ciocnit cu un autoturism. S-a activat planul roșu de intervenție

Un microbuz plin de copii s-a ciocnit cu un autoturism. S-a activat planul roșu de intervenție

Un accident extrem de grav a avut loc în Buzău, pe drumul spre Braşov, în urmă cu puțin timp. Din primele informații, a fost implicat în accident un număr foarte mare de persoane, motiv pentru care a fost activat Planul Roșu de Intervenție. La fața locului au ajuns mai multe echipaje de salvare, iar în acest moment se fac eforturi pentru a stabiliza situația.

Accident grav în Buzău

Un grav accident de circulaţie, în care a fost implicat un microbuz şcolar, s-a produs marţi în judeţul Buzău, în localitatea Măgura. Acesta s-a ciocnit cu un autoturism și situația este una extrem de dificilă. Pentru că a fost vorba despre un număr foarte ridicat de persoane, a fost declanșat planul roșu de intervenție.

Autobuzul de elevi îi transporta pe aceștia acasă, în Măgura. Din primele informații, totul s-ar fi produs din cauza faptului că şoferul unui autoturism a pierdut controlul volanului. Astfel, a intrat în autobuz și de aici s-a produs tragedia.

Din ceea ce se cunoaște până acum, pasagerii autobuzului sunt în afara oricărui pericol. Cat despre situația din autoturism, până acum se știe că există un adult încarcerat și un copil de circa 13 ani, cu un traumatism la picior.

“În sprijinul forțelor din teren, a fost solicitat și un elicopter SMURD Misiunea este în dinamică”, a declarat Vlăduţ Pârvu, purtătorul de cuvânt al ISU Buzău.

A fost nevoie de acțiune imediată, fiind solicitat chiar si un elicopter SMURD.

La fața locului, echipajele intervin cu o autospecială de stingere, o autospecială de descarcerare, două autospeciale transport personal și victime multiple, o ambulanță SMURD și 4 ambulanțe SAJ.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: