Redactia.ro
Home » Stil de viață » Inedit » Un miliardar își caută soție. A postat un anunț și au răspuns 27,722 de femei. Cum suna anunțul?

Un miliardar își caută soție. A postat un anunț și au răspuns 27,722 de femei. Cum suna anunțul?

un miliardar își caută soție

Un miliardar își caută soție prin intermediul unui anunț online. Bărbatul, pe nume Yusaku Maezawa, își dorea să găsească o femeie cu care să zboare în spațiu. Ciudat sau nu, peste 27.000 de femei au răspuns anunțului său.

Un miliardar își caută soție prin intermediul unui anunț online

În vârstă de 44 de ani, Yusaku căuta o femeie pe care s-o invite să zboare în spațiu… în 2023. Miliardarul primise cadou de la Elon Musk o călătorie în spațiu și avea dreptul să-și ia însoțitor. Așa s-a gândit bărbatul să posteze online un anunț. Fără să vrea, anunțul lui a ajuns viral și peste 27.000 de femei au „aplicat” pentru rolul de soție și însoțitoare în spațiu.

Căutarea japonezului pentru sufletul pereche urma să fie transformată într-un show de televiziune, însă bărbatul a oprit totul. El a spus că „vânătoarea de soție” s-a încheiat, din „motive personale”. „27.722 de femei, cu intenții bune și curajoase, și-au răpit din timpul lor prețios pentru a aplica, iar asta mă face să am remușcări”, a declarat, pe Twitter, bărbatul.

Maezawa, miliardar renumit în Japonia

Nu e prima oară când japonezul ține primele pagini ale ziarelor. Anterior, el a oferit un milion de yeni (aprox. 7000 de lire sterline) pentru 1.000 de persoane care distribuie pe Twitter un mesaj postat de el. „Este un experiment social cât se poate de serios.”, a justificat el pe atunci.

În luna ianuarie a anului trecut, Maezawa a promis 100 de milioane de yeni, împărțiți la 100 de utilizatori de Twitter. În cadrul acestui experiment, a bătut recordul mondial de redistribuiri, el înregistrând 4,68 de retweets, potrivit DailyMail.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: