Redactia.ro
Home » Stil de viață » Un mire a plecat de la altar în mijlocul nunții. Motivul acestuia a emoționat o lume întreagă

Un mire a plecat de la altar în mijlocul nunții. Motivul acestuia a emoționat o lume întreagă

GALERIE FOTO (2) Un mire a plecat de la altar în mijlocul nunții

Un mire a plecat de la altar în mijlocul nunții. Povestea a doi îndrăgostiți aflați în fața altarului a ajuns virală în mediul online. Mirele a plecat de lângă mireasa sa, în timpul ceremoniei, dar motivul său a emoționant atât invitații, cât și internauții. Care a fost, de fapt, motivul?

Un mire a plecat de la altar în mijlocul nunții. Motivul acestuia a emoționat o lume întreagă

Un mire a plecat de la altar în mijlocul nunții. Nunta este un eveniment special și unic în viața a doi tineri îndrăgostiți, iar în acel momentul toată situație se schimbă. Au existat și momente care le-au dat emoții cumplite mirilor. Și în cazul a doi tineri din America, emoțiile au fost de neuitat. Momentul celor doi a devenit viral pe Internet, după ce mirele a făcut un gest șocant. În timpul ceremoniei, când mirele și mireasa se aflau în fața preotului, bărbatul s-a ridicat și le-a cerut oamenilor să aștepte puțin. Atunci, mirele a plecat de lângă viitoarea soție, iar pe fața acesteia se putea citi uimirea și teama că bărbatul cu care urma să se căsătorească o va părăsi în fața altarului.

Dar, mirele nu a plecat departe. Mai exact, acesta a mers la fetița miresei pentru că vrut să-i spună câteva cuvinte înainte de a-i jura credință mamei sale. ”Așa cum mamei tale i-am făcut o promisiune cu un diamant, trebuia să-ți iau unul și ție. Este în formă de inimă, ca să ai mereu cu tine o parte din inima mea. Te iubesc și promit să mă port cu tine ca și cum ai fi copilul meu. Și o să te iubesc mereu, da?”, au fost cuvintele mirelui. Cum era de așteptat, gestul mirelui i-a emoționat pe invitați, dar și pe internauți, după ce povestea sa a ajuns virală în mediul online.

Gestul unei mirese i-a emoționant pe internauți

Deși nunta este un eveniment fericit în viața mirilor, există și momente în care istoria de viață este mai puțin fericită, în care ambii părinți nu pot fi alături de copiii lor în astfel de momente. O tânără din Reșița și-a pierdut mama înainte de a se căsători. Aceasta nu și-a putut imagina căsătoria fără să o aibă aproape pe mama sa, motiv pentru care, în ziua nunții, îmbrăcată în rochia de mireasă, tânăra a mers la mormântul celei care i-a dat viață să o vadă așa cum a visat-o mereu. Cu inima îndurerată, mireasa a fost fericită că a reușit să-i îndeplinească dorința mamei sale, chiar dacă aceasta nu a fost prezentă fizic.

Înainte de ceremonia de nuntă, aceasta a mers la mormântul mamei sale ca să-i ceară binecuvântarea, iar momentul a fost copleșitor, atât pentru mireasă, cât și pentru invitați. Mireasa a fost fotografiată în timp ce se afla la mormântul mamei sale, iar un prieten de-al ei a postat-o pe rețelele de socializare. „Am rămas fără cuvinte. Dureros, dar îi doresc din suflet să fie puternică”, a fost mesajul acestuia. La scurt timp, postarea a strâns zeci de mii de like-uri și peste 5.000 de distribuiri.

A mers imbracata in miresa la mormantul mamei sale
adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: