Redactia.ro
Home » Stil de viață » Povestea impresionantă a unei fetițe. Face ore online sub taraba părinților din piață

Povestea impresionantă a unei fetițe. Face ore online sub taraba părinților din piață

GALERIE FOTO (2)

O fetiță din China impresionează o lume întreagă. Ia parte la orele online de sub taraba părinților, din piață. În biroul improvizat, cea mică participă la cursuri, învață și scrie. Iar când sunt mai puțini clienți, fetița este verificată la teme de mama sa.

Povestea impresionantă a unei fetițe. Face ore online sub taraba părinților din piață

Școala online este o adevărată provocare pentru copii și părinți. O fetiță din China, în vârstă de șapte ani, a impresionat o lume întreagă, după ce a apărut într-o fotografie în care se vede că ia parte la orele online de sub taraba părinților, în piață.

De mai bine de o lună, de când a revenit la orele online, Coenya învață de sub taraba părinților. Acolo are improvizat un birou cu laptop, cărți, caiete, pix, dar și tot ce mai are nevoie. Când are mai puțini clienți, mama sa, Zhao, o verifică la teme.

”Am înlocuit vechiul pachet de internet cu unul cu o viteză mai bună. Am cumpărat două veioze, una mai mare și una mai mică, un laptop cu ecran mare și am elibeat suficient spațiu sub tejghea, încât să-i putem încropi un birou”, a declarat mama fetiței pentru ziarul GuangZhou Daily, citat de Mediafax.

Părinții lucrează încă din 2007 în piața chineză. Mama lui Coenya este de părere că fetița sa ar fi avut o viață mai bună dacă s-ar fi născut într-o familie cu posibilități materiale.

Coenya nu se plânge de condițiile în care învață

”Dacă s-ar fi născut într-o altă familie, cu siguranță nu ar studia așa, iar mediul ei de viață ar fi cu siguranță mai bun. Niciodată nu s-a plâns că învață sub tarabă și se descurcă foarte bine și cu școala online”, a spus mama fetiței.

Femeia a mai dat asigurări că va mări spațiul celei mici pentru studiu, la sfatul internauților. Asta pentru că fetița riscă să se îmbolnăvească într-un spațiu așa mic.

„A fi ascuns într-un spațiu atât de mic și a privi un ecran mult timp îi poate face cu siguranță rău. La școală cu siguranță i-ar fi mai bine. Îmi pare rău, dar momentan, aceasta este cea mai bună posibilitate pe care o putem face pentru ea „, a mai spus mama fetiței.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: